Metku.net

MetkuMods
It is currently 25.11.2017 14:35

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: kysymys
PostPosted: 26.02.2002 14:40 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 13.02.2002 13:25
Posts: 5
Location: Siellä jossain Kaukana
paljonko tossa kannattaa käyttää vettä hiomiseen vai käytetäänkö ollenkaan? :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 26.02.2002 14:52 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Käytetään. Ihan vaikka hanasta valuttaa paperin märäksi ja ravistelee liiat pois. Myöhemmässä vaiheessa voi vaikka jostain kupista ottaa teelusikalla muutaman pisaran.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 04.05.2002 20:07 
noh laitan nyt tähän samaan topicciin kysymykseni myös :)

että onkos tuolla väliä käyttääkö tuossa hioma tai vesihioma paperia? tuleeko vesihiomasta tasasempaa jälkeä tms.?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 04.05.2002 20:09 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.05.2002 20:05
Posts: 6
Location: Järvenpää, Finland.
oho ei tää sitte loggautunutkaan itestään sisään. noh tuo on minun post kumminskin.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 04.05.2002 20:40 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Lopussa käytetään vesihiomapaperia koska noi tavalliset hiomapaperit on liian karheita. Voihan vesihiomapaperiakin käyttää ilman vettä mutta paras tulos tietty nesteen kanssa. Alun voi hioa kummalla tahansa. En ole varma, että kuinka pienellä karheidella noita tavallisia on sitten saatavilla.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 04.05.2002 21:05 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.05.2002 20:05
Posts: 6
Location: Järvenpää, Finland.
niin, eli voi ottaa ihan normaalilla hioma paperilla alussa että tulee kupari näkyviin ja sitten loppua kohden hoitaa vesihioma paperilla jälki tasaiseksi?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 04.05.2002 23:24 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Jeps, käy noinkin. Itse käytin joka vaiheessa vain vesi versiota mutta ei pitäisi olla merkitystä silloin, kun tekee tuota alkuhiontaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 04.05.2002 23:33 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.05.2002 20:05
Posts: 6
Location: Järvenpää, Finland.
jees, kiitti avusta :) nyt sitten lähtee celeroni & p2 hiontaan.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.05.2002 18:46 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.05.2002 20:05
Posts: 6
Location: Järvenpää, Finland.
Nonni, kiitos japala avustasi. Sain nyt hiottua tuon Celeron 466 todella hyvin. Aluksi otin 240 vahvuisella kuivahioma paperilla kuparin esiin, ja välivaihetta hoidin hetken 800 vahvuisella vesihiomalla, ja lopuksi 1200 vesihioma, ja hyvää jälkeä tuli! Sain Celeronin postaamaan ja on vakaa 7*83 eli 583MHz Kellotaajuudella. Celeronini voisi mennä ehkä korkeemmallakin taajuudella mutta Abit BH6 ei olekkuin 66 / 75 / 83 / 100 valittavana. Joten en pääse kokeilemaan yli 83 fsb:ta. Yritin toki 7*100 mutta eihän se postaa :)

Kiitos hyvästä artikkelista :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.07.2002 14:37 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 26.02.2002 00:35
Posts: 1
Location: Porvoo, Finland
furtzi wrote:
Sain Celeronin postaamaan ja on vakaa 7*83 eli 583MHz Kellotaajuudella. Celeronini voisi mennä ehkä korkeemmallakin taajuudella mutta Abit BH6 ei olekkuin 66 / 75 / 83 / 100 valittavana. Joten en pääse kokeilemaan yli 83 fsb:ta. Yritin toki 7*100 mutta eihän se postaa :)



Ilman hiomista meni Celeron 466MHz prosessori Abit ZM6 emolla 7*83MHz. Jäähdytyksenä Fop32, voltteja 2.2V (taitaa vähemmälläkin toimia). 7*100MHz ei postaa minullakaan :/

_________________
Rauta-Tunneli | www.tunneli.net


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.07.2002 14:55 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Yksilöitähän noi on eli toinen menee vain hiottuna mihin menee ja joku toinen saattaa mennä samaan ilman hiontaa. Eihän noita foppejakaan kaikilla silloin ollut, kun tuon kirjoitin. Itsellä oli pohjana joku halpiscooleri minkä myyjä nakkasi vain prossun mukaan, että käytä tuota. :) Hiase se ja ala koettaa tuota 700 saada. ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.07.2002 12:41 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.05.2002 20:05
Posts: 6
Location: Järvenpää, Finland.
japala wrote:
Yksilöitähän noi on eli toinen menee vain hiottuna mihin menee ja joku toinen saattaa mennä samaan ilman hiontaa. Eihän noita foppejakaan kaikilla silloin ollut, kun tuon kirjoitin. Itsellä oli pohjana joku halpiscooleri minkä myyjä nakkasi vain prossun mukaan, että käytä tuota. :) Hiase se ja ala koettaa tuota 700 saada. ;)


Kyllähän jäähytkin tuli hiottua, mutta toivotontahan se 7*100 olisi. ;)
Hioin myös vanhan p2 350(3.5*100) ja kyllähän sekin nätisti postailee 3.5*133 mutta taitaapi L2 kakut ottamaan vastaan joten ei mikään mahtavan stabiili ole windows käytössä, tietenkin vcore tapissa minkä BH6 voi antaa eli 2,2(,3?)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: kysymys
PostPosted: 28.08.2010 14:10 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 27.08.2010 20:42
Posts: 3
joo mää ajattelin etkyl on kovia tehopelejä nuo teijän koneet mut sit huomas et täähän on 8 vuotta vanha artikkeli.no mun kone on 9 vuotta vanha et taisi olla tohon aikaan varsinainen tehopytty


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group