Metku.net

MetkuMods
It is currently 27.07.2017 17:37

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 13.09.2008 16:24 
Offline
Regular Modder
Regular Modder
User avatar

Joined: 17.03.2006 00:14
Posts: 187
Location: Pori *** CPU: Intel E8400 RAM: 4 Gigabytes HDD: 596 Gigabytes GFX: 8600 GTS
Moron.

Tein omaan langattomaan näppikseen samansorttiset ledituntosarvet kuin tässä Metku.netin modissa.
Kaikki toimii kuten pitääkin,

paitsi.

Olen huomannut, että esim. CTRL + A/C/X toimivat, mutta kun avaan selaimen välilehtiä CTRL + T Firefoxillani, mitään ei enää tapahdu.
Samoin jos liikun nuolilla tekstissä CTRL pohjassa se toimii, ja maalaan tekstiä liikkumalla nuolilla SHIFT pohjassa se toimii..
Mutta jos haluan maalata sanoja hyppien käyttämällä sekä CTRL että SHIFTiä - kuten usein teen - Mitään ei tapahdu/jompikumpi toiminto tapahtuu.

Se ja sama kummalta puolelta näppäimistöä näitä käytän.

Mitä ihmettä?!?!

Jaa, yksi teoria mulla on. Yksi näppiksen omista pikanapeista "E-mail" ei toimi. Onkohan näin että sen alle jäi joku johto puristuksiin kasatessa, ja se on nyt sitten jatkuvasti aktiivinen/pohjassa.... hmm.
No postaan kuitenkin ja kerron kuinka kävi.

Rasittavaa kuitenkin.

EDIT: Niin.... kyllä ne kaikki olivatkin toiminnassa, eivät siis pohjassa.
Nyt vaan onniin, että ne ylimääräiset napit ovat kaikki aivan sekaisin.
Suurin osa ei tee mitään, ja loput ovat vääriä. Esim. nyt Mute -näppäin avaa selaimen kotisivun, vol + avaa outlookin (hyi!) ja laskin -näppäin laittaa tietokoneen lepotilaan(?!).

Päivitin uusimman softan logitechin sivuilta (näppis on mallia Logitech Cordless Desktop EX100).
Tästä ei mitään apua. Napeille voi valita omia tehtäviä ja yksikään nappi ei ohjelman mukaan laita konetta lepotilaan, itseasiassa sitä ei pitäisi pystyäkään tekemään.

AUTTAKAAAAAA


EDIT 2: Vika alkoi tosiaan vasta yön jälkeen (vai kahden?) ja se alkoi siitä, että näppiksen patterit olivat loppuneet.
Vaihdoin (sattumaa, ajattelin?) Ja sitten ne pikanäppäimet sekosivat..

No vaihdoin tilalle uudet ladattavat paristot joissa ei oikein hyvä varaus ollut paketista nypättynä. Illalla oli taas mennyt patterit.

Tuli nyt mieleen että jos nämä seuraavat ovat taas aamulla tyhjät niin kyllä mulla on joku vuoto tullut tänne. Silläkö kaikki selittys, jollain oikkarilla?

Ja lisää testejä: Suljin logitechin softan, jonka jälkeen nuo napit eivät pitäisi pystyä enää mihinkään. Samat toiminnot niillä nyt onkin. ??

_________________
PM ME :}


Top
 Profile  
 
PostPosted: 14.09.2008 10:58 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 02.11.2006 19:30
Posts: 249
Oikkarit ovat siitä mukavia, että aina ei tiedä mitä ne aiheuttavat :D
Voi olla, että oikosulun takia patterit menevät oikosiin ja sylkevät sisuksensa pihalle. Voi olla, että juotettu ledi ei vain pala. Tai voi olla, että laiteesseen tulee häiriöitä.

Jos on epäilys, että siellä saattaa sellainen olla, niin ei muuta kuin näppis auki ja katsomaan.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 14.09.2008 13:45 
Offline
Regular Modder
Regular Modder
User avatar

Joined: 17.03.2006 00:14
Posts: 187
Location: Pori *** CPU: Intel E8400 RAM: 4 Gigabytes HDD: 596 Gigabytes GFX: 8600 GTS
zaketus wrote:
Oikkarit ovat siitä mukavia, että aina ei tiedä mitä ne aiheuttavat :D
Voi olla, että oikosulun takia patterit menevät oikosiin ja sylkevät sisuksensa pihalle. Voi olla, että juotettu ledi ei vain pala. Tai voi olla, että laiteesseen tulee häiriöitä.

Jos on epäilys, että siellä saattaa sellainen olla, niin ei muuta kuin näppis auki ja katsomaan.


No se taitaa olla edessä. Pieniä ruuveja on vaan niin pirun paljon :0
Kyllä ledit palaa normisti ja ovat off asennossa olleet...


ja kaikki toimi kasauksen jälkeen ensin... tiedä häntä kai se oikkarissa on jostain.
Noh, kiitos kommentista!

_________________
PM ME :}


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20.10.2008 11:01 
Offline
Regular Modder
Regular Modder
User avatar

Joined: 17.03.2006 00:14
Posts: 187
Location: Pori *** CPU: Intel E8400 RAM: 4 Gigabytes HDD: 596 Gigabytes GFX: 8600 GTS
ONGELMA RATKOTTU

Eräs johto oli tosiaan jäänyt puristuksiin toisella kokoamisella sen "datascartin" näppiksen puolen ja näppiksen rungon puoliskon osien väliin.

Tästä seurasi joko vajaa kosketus tai oikkari, lopputulos oli kyllä erikoinen: modi toimi, jokainen näppäin toimi, osa toimi kahdestaankin yhdessä, ylimääräiset pikanapitolivat sekaisin.

Nyt kaikki pelaa OK. Uskoisin, että jonkin napin ollessa "pohjassa" dataa lähetettiin langattomasta näppäristä jatkuvalla syötöllä, joka söi ladattavia paristojani kovalla kädellä.

Olkoon tämä ketju viisautena muille hölmöille. Lukkoon tätä en saa...

_________________
PM ME :}


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20.10.2008 11:16 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 02.11.2006 19:30
Posts: 249
qwerty wrote:
... Lukkoon tätä en saa...

Eikä mielestäni ainakaan tarvitse lukkoa. Muut voivat käyttää samaa topicia, jos tulee samanlaisia ongelmia jne.

_________________
Zaketus - spends more time on the forum than bots.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20.10.2008 15:36 
Offline
Regular Modder
Regular Modder
User avatar

Joined: 17.03.2006 00:14
Posts: 187
Location: Pori *** CPU: Intel E8400 RAM: 4 Gigabytes HDD: 596 Gigabytes GFX: 8600 GTS
Ja saa moitteet kun nostaa 5v vanhan topikin =)

No on se totta, että saman otsikon alle soisi kirjoittelevan. Näin teen itsekin.

_________________
PM ME :}


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group