Metku.net

MetkuMods
It is currently 24.02.2020 08:57

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
PostPosted: 30.04.2003 22:37 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 11.04.2003 16:21
Posts: 172
Location: Seinäjoki,Finland
Eli ajattelin tehdä kesällä samalla kun ostan uuden koneen niin tuosta vanhasta cd-asemasta joka ei lue enää kunnolla tällaisen kahvikupinpidikkeen...Kaikki turhat komponentit irti,vain pelkkä moottori jäljelle.

Olenkohan väsyksissä vai mitä... :lol:

_________________
...
RETRO


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01.05.2003 10:56 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 25.04.2003 20:17
Posts: 67
Location: Noormarkku, Finland, Northern Europe, Earth
ShaolinMaster wrote:
Eli ajattelin tehdä kesällä samalla kun ostan uuden koneen niin tuosta vanhasta cd-asemasta joka ei lue enää kunnolla tällaisen kahvikupinpidikkeen...Kaikki turhat komponentit irti,vain pelkkä moottori jäljelle.

Olenkohan väsyksissä vai mitä... :lol:


Onhan noita tehty... Mitään kauhean isoja tuoppeja se kelkka ei kyllä välttämättä kestä.

_________________
HwAbuse


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 01.05.2003 11:24 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 15.04.2002 18:52
Posts: 671
Location: Tampere, Finland
Eipä tossa muuta tarttee tehdä kun laitat ainoastaan sen molexin siihen kiinni ja IDE kaapelin jätät pois, niin siinä on jo valmiiks, ei tarttee muita osia alkaa ottamaan irti sieltä :P

_________________
» AkiKorhonen.org » AK @ ModGallery / AllTheMods »


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 01.05.2003 13:32 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 09.06.2002 14:10
Posts: 2924
Location: Helsinki, Finland
paitsi kannattaa jotain poistaa koska muutoin kun aseman virta katkeaa ja tulee uudestaan päälle niin asema vedetään sisään. esim. uudelleen käynnistys.

_________________
Lensflare
http://lensflare.fi/
http://www.flickr.com/photos/ollivanhoja/
http://hbp.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 01.05.2003 13:32 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 11.04.2003 16:21
Posts: 172
Location: Seinäjoki,Finland
Vahvistaa toi jollain plexin palasella.Ettei romahda.

_________________
...
RETRO


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 01.05.2003 13:35 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 09.06.2002 14:10
Posts: 2924
Location: Helsinki, Finland
ei se kovin helposti romahda vääntyy hiukan vasta kun nojailee siihen kokeiltu on. Helpommin koppa kaatuu varmaan riippuu tietenkin sen painosta ja muodosta :-)
Vohan toiselle polellen jonku pellin palan virittää, mutta sitten pitää tehdä aseman ssuksiin tilaa ja ottaa cdeen nosto mekaniikka pois.

_________________
Lensflare
http://lensflare.fi/
http://www.flickr.com/photos/ollivanhoja/
http://hbp.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 01.05.2003 14:16 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 15.04.2002 18:52
Posts: 671
Location: Tampere, Finland
Olli wrote:
paitsi kannattaa jotain poistaa koska muutoin kun aseman virta katkeaa ja tulee uudestaan päälle niin asema vedetään sisään. esim. uudelleen käynnistys.


Joo, toi vois ärsyttää :wink:
Kuumat kahvit kaatus pöydälle (tai lattialle), mulla ainakin koppa on tässä pöydällä, niin ne kaatus suunnilleen mun hiiren päälle (ja samalla käden :wink: ), jos mulla olis tollanen ja sattus se kelkka menemään takas sisälle :D

_________________
» AkiKorhonen.org » AK @ ModGallery / AllTheMods »


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 01.05.2003 14:17 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 11.04.2003 16:21
Posts: 172
Location: Seinäjoki,Finland
Varsinainen ongelmahan tapahtuu jos kahvimuki kaatuu ollessaan telineessä. :D

Sen jälkeen kone on entinen. =)

_________________
...
RETRO


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 01.05.2003 15:37 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 09.06.2002 14:10
Posts: 2924
Location: Helsinki, Finland
AK wrote:
Olli wrote:
paitsi kannattaa jotain poistaa koska muutoin kun aseman virta katkeaa ja tulee uudestaan päälle niin asema vedetään sisään. esim. uudelleen käynnistys.


Joo, toi vois ärsyttää :wink:
Kuumat kahvit kaatus pöydälle (tai lattialle), mulla ainakin koppa on tässä pöydällä, niin ne kaatus suunnilleen mun hiiren päälle (ja samalla käden :wink: ), jos mulla olis tollanen ja sattus se kelkka menemään takas sisälle :D

Hmm... ehkä ois paras ottaa virrat jostain toisesta powerista esim. muuntajasta.

_________________
Lensflare
http://lensflare.fi/
http://www.flickr.com/photos/ollivanhoja/
http://hbp.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 03.07.2005 01:07 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 02.07.2005 16:08
Posts: 4
AK wrote:
Olli wrote:
paitsi kannattaa jotain poistaa koska muutoin kun aseman virta katkeaa ja tulee uudestaan päälle niin asema vedetään sisään. esim. uudelleen käynnistys.


Joo, toi vois ärsyttää :wink:
Kuumat kahvit kaatus pöydälle (tai lattialle), mulla ainakin koppa on tässä pöydällä, niin ne kaatus suunnilleen mun hiiren päälle (ja samalla käden :wink: ), jos mulla olis tollanen ja sattus se kelkka menemään takas sisälle :D


Stupidvideosissa oli tosta kait joku video :lol:

_________________
Lulli


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 04.07.2005 15:16 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Nii, ja kun poistaa ylimääräset romppeet aseman sisältä ni voi laittaa tilalle kilon verran ledejä :lol:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group