Metku.net

MetkuMods
It is currently 20.01.2020 22:11

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24.09.2005 17:28 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
nikas90 wrote:
ois sen voinu jos olis ollu viila ja drammeli,mutta puukolla vaan


Viila ei maksa ku euron tai kaks... Ja kyl puukollakin leikkelemällä vähän pienemmän holen ois voinu tehdä...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24.09.2005 18:19 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Mul ainakin on sellanen pieni mattopuukko mikä mahtuu aika pieneenki koloon ja reikään, silläkin saa jo siistii jälkee...

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24.09.2005 18:30 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Kylhän viel ton pilatun näppiskuoren pelastettua viel sais pakkelilla tai epoksilla. Silloin pitäs kyl myös kuori maalata.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24.09.2005 18:39 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 20.04.2005 22:25
Posts: 240
Location: finland CPU: Amd athlon 1800+ ddr: sdram 512 hdd: 80G Ati radeon 9600 pro 256mb
nojaa minulle on ihan sama tuon näppäimistön ulkonäkö.... kun on uusikin olemassa

_________________
nolife is a life
http://antyla.tollfreepage.com/index.html


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24.09.2005 18:44 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
nikas90 wrote:
nojaa minulle on ihan sama tuon näppäimistön ulkonäkö.... kun on uusikin olemassa


Modaile siihen uudempaan näppikseen kanssa toi "panic"-nappula, joskin huomattavasti siistimmän reiän tehden... Kyl me konkarit neuvotaan :lol:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 26.09.2005 22:46 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 20.04.2005 22:25
Posts: 240
Location: finland CPU: Amd athlon 1800+ ddr: sdram 512 hdd: 80G Ati radeon 9600 pro 256mb
Teinpä sitten siihen uuteen näppäimistöön tuon paniikki nappulan... hieman erityylillä, tuossa kuva jos jota kuta kiinnostaa.... http://img.photobucket.com/albums/v429/ ... 14_IMG.jpg
(pitäisi tuo nappi maalata uudelleen )

Tuota nappulaa on kiva lyödä kun windows kaatuu (tosin xp kaatuu aika harvoin)

_________________
nolife is a life
http://antyla.tollfreepage.com/index.html


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 27.09.2005 16:37 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Toi näyttää jo huomattavasti järkevämmält... :D

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 06.12.2005 20:54 
Offline
Senior Modder
Senior Modder

Joined: 15.11.2005 22:26
Posts: 398
Kun mulla on tommonen Compaqin kone, niin onko siinä tommsota "reset" näppäintä, en ainakaan itse näe.

Voiko sellasen itse tehdä... ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.12.2005 01:27 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 09.12.2004 09:41
Posts: 208
Location: Käpylä, Helsinki, Finland
Quicki wrote:
Kun mulla on tommonen Compaqin kone, niin onko siinä tommsota "reset" näppäintä, en ainakaan itse näe.

Voiko sellasen itse tehdä... ?

Voi tehä, jos on emolla pinnit resettiä varten. Hommaat vaan painokytkimen ja pistät siitä piuhat emolle. ;)
Ite oo justiinsa vääntämässä koppaa jossa ei ollu poweri nappulaa ollenkaan ja pistän siihen tollasen samanlaisen katkasija viritelmän. :D

_________________
American Car Show 2005 kuvia


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.12.2005 21:50 
Offline
Senior Modder
Senior Modder

Joined: 15.11.2005 22:26
Posts: 398
Mistä tietää että missä ne reset-pinnit ovat... ?siinä emolevyssä siis...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.12.2005 22:04 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Quicki wrote:
Mistä tietää että missä ne reset-pinnit ovat... ?siinä emolevyssä siis...


Jos löytyy emolevyn ohjekirja, ni siinä kerrotaan...
Jollei löydy, ni saattaa emolevyssä suoraan lukea: reset, reset sw, ym. Samasta pinnirykelmästä pitäis löytyä jossa: powernappi, powerledi, kovisledi, pc-piipperi...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.12.2005 22:10 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Quicki wrote:
Kun mulla on tommonen Compaqin kone, niin onko siinä tommsota "reset" näppäintä, en ainakaan itse näe.


Itsellä oli aikoinaan yks kone, josta vast puolen vuoden käytön jälkeen hokasin, et siinähän on reset-nappikin :lol:
Oli kolme 3mm ympyrää peräkkäin. Power-led, kovis-led ja yks pelkkä musta. Luulin et se on vaan joku extraledin paikka, kunnes sit kerran huomasin, et reset-nappihan se olikin :lol:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.12.2005 23:50 
Offline
Senior Modder
Senior Modder

Joined: 15.11.2005 22:26
Posts: 398
Kattoin tohon koneen sisälle äsken, eikä siellä emossa mitään sen näköstä pinnia ollu missä lukis reset tai reset sw... sielä oli vaan joku Super 1/0... voisko joku jelppiä


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.12.2005 23:55 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 20.04.2005 22:25
Posts: 240
Location: finland CPU: Amd athlon 1800+ ddr: sdram 512 hdd: 80G Ati radeon 9600 pro 256mb
kannataa kaivaa se emon ohjekirjanen kauniiseen käteen jos ei oo olemas nii sit katot mikä sun emon malli on ja etit netistä ohjekirjasen. reset näppäimen pinnit ovat yleensä aika lähellä power kytkintä, ja power ledin kytkint ja hdd ledin kytkint.

_________________
nolife is a life
http://antyla.tollfreepage.com/index.html


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.12.2005 23:58 
Offline
Senior Modder
Senior Modder

Joined: 15.11.2005 22:26
Posts: 398
TÄÄ on niinkun sitten tosi noob question, mutta:

Mistä tietää mikä sen emolevyn malli on :lol: ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group