Metku.net

MetkuMods
It is currently 20.10.2019 01:49

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11.06.2007 00:52 
Offline
Senior Modder
Senior Modder

Joined: 14.11.2002 16:52
Posts: 366
Location: Espoo
Toinen vaihtoehto saattaisi olla että käytät toista näyttöä kloonina (eli molemmilla näytöillä sama tavara)
Sen saa yleensä päälle näytönohjaimen asetuksista. Ainakin omassa koneessani clone on päällä mm. bootin aikana.

Itselläni 2x22'' näytöt

Hyvin pelaa, eikä maksanutkaan... Jo marjoja enempää :D

_________________
"Duct tape is like the Force--it has a dark side, a light side, and it binds the universe together"
http://www.reniets.org/index.php?topic=kisatusmaximus


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 06.11.2007 23:32 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 02.11.2007 11:41
Posts: 73
Location: joensuu
mites, kun näyttiksenä taitaa olla radeon 9250SE jossa on vani yksi vga paikka (kyllä, olen köyhä opiskelija joka ei jaksa hifistellä) niin onko tuo paikka jotekin mahdllista jakaa? eli että saisi siihen kaksi näyttöä kiinni?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 06.11.2007 23:51 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Ei järkevään hintaan (halvemmalla kuin tilalle saa AGP-näyttiksen kahdella lähdöllä).

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.11.2007 10:04 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 25.02.2007 17:20
Posts: 11
Jos riittää, että molemmissa näytöissä näkyy sama kuva, niin Y-kaapeli riittää. Ei ole kovin kallis, esim. Tietoasemalta.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.11.2007 10:06 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
visak wrote:
Jos riittää, että molemmissa näytöissä näkyy sama kuva, niin Y-kaapeli riittää. Ei ole kovin kallis, esim. Tietoasemalta.
Saanko kysyä, että onko tästä mitään oikeaa hyötyä? :roll:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.11.2007 10:42 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 25.02.2007 17:20
Posts: 11
Prossu wrote:
visak wrote:
Jos riittää, että molemmissa näytöissä näkyy sama kuva, niin Y-kaapeli riittää. Ei ole kovin kallis, esim. Tietoasemalta.
Saanko kysyä, että onko tästä mitään oikeaa hyötyä? :roll:

Riippuu käytöstä. Tuolla voi laittaa vaikka näytön toiseen huoneeseen leffoja tms. varten tai jos on esim. videotykki. Enempi on varmaan hyötyä muualla kuin kotikäytössä.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.11.2007 09:24 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 25.07.2007 23:53
Posts: 114
Kun winukassa on valmiina se että voi laittaa 2 näyttöä niin miten on Linuxissa? Ja miten se toimii erilaisten 3d tehosteiden kanssa esim. se jossa ruutu on neliö ja sitä pyörittämällä saa eri työpöytiä


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.01.2008 23:58 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 10.01.2008 23:54
Posts: 1
Hmm.. olen vähän "uusi" näiden hommien kanssa mutta kumminkin. Eli kysymykseni olisi että tuli tossa ostettua tollanen näyttis http://tietokonekauppa.kauppakulma.com/ ... &ryhma=192
niin saako toho 2 näyttöä ja jos saa nii mite ne sit sais sillee et toisest vois esim pelata ja toisel vaik ircis? (jos joku viitsisi selittää)

Kiitos etukäteen :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.01.2008 08:15 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 25.07.2007 23:53
Posts: 114
No laitat molemmat näytöt kiinni näyttikseen ja sitten menet ominaisuudet -> asetukset -> laajenna windows-työpöytä tähän näyttölaitteesee. Ja sitten voit vielä valita että kumpi on ensisijainen näyttö


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20.04.2008 09:32 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 09.03.2008 23:21
Posts: 33
Location: Jyväskylä
sepo wrote:
Kun winukassa on valmiina se että voi laittaa 2 näyttöä niin miten on Linuxissa?


Onnistuu homma Linuxin puolellakin, Ubuntussa olen itse joutunut rassaamaan telkkaria päälle. Homma ei ole ihan niin yksinkertainen kuin Windowsissa mutta onnistuu kyllä jos tietää mitä tekee, ihan kaikille tosin en suosittele.

http://pacmanprojekti.blogspot.com/2007 ... omien.html

Ubuntussa ei taida olla (en ole varma) valmista ohjelmaa millä näytöt laitetaan päälle, mutta homma toimii muokkaamalla xorg.conf -tiedostoa joka löytyy /etc/X11/ hakemistosta. Ubuntu foorumilta saa mukavasti ohjeita ja apua.

http://wiki.ubuntu-fi.org/xorg_conf

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19.06.2008 20:26 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 21.02.2007 18:08
Posts: 59
Metal_Duck wrote:
Hmm.. olen vähän "uusi" näiden hommien kanssa mutta kumminkin. Eli kysymykseni olisi että tuli tossa ostettua tollanen näyttis http://tietokonekauppa.kauppakulma.com/ ... &ryhma=192
niin saako toho 2 näyttöä ja jos saa nii mite ne sit sais sillee et toisest vois esim pelata ja toisel vaik ircis? (jos joku viitsisi selittää)

Kiitos etukäteen :D
Peli menee aina alas kun klikkaat jotain toista ikkunaa toisella näytöllä : S


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 Näyttöä
PostPosted: 24.07.2008 00:37 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 23.07.2008 23:58
Posts: 66
No ei mee..... liität toiseks näytöks vaikka telkun(svideo) ja toisella pelaat..... ja muista laittaa asetuksista et Dualview(nvidia)... voit vaikka kattoo leffaa toisesta ja toisella pelata.... en tiiä sit tuleeks siit mitään.....: ).... eli voit käyttää yhtä suurta työpöytää....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 Näyttöä
PostPosted: 12.03.2009 01:13 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 11.04.2003 10:44
Posts: 8
Location: Joensuu
Tuosta tuli jotain mitä en ole miettinytkään. Pakko se on itekki pistää pci väylänen näyttis koneeseen kiinni.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group