Metku.net

MetkuMods
It is currently 23.07.2018 08:53

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 19:41 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
joo ei paljoo itteä hetkauttas jos sen koneen saisin sököksi ^^
ei ne mua kii saa :D

vituttaa vaa et tuo kellottuu paremmin ku oma kone :/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 19:58 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 23.12.2005 20:37
Posts: 321
Location: Hämeenlinna, Finland
Hyvä asenne :roll:

_________________
Main rig: Asus M2A-VM, AXP X2 5600+, 4 GB, 250GB+500GB, 8800GT, 500W , Samsung 24" wide. HP Compaq nx9105, Asus Eee 1008HA
<willek> (perusrauta + peruskäyttis)/massevakio = ihmeelliset ongelmat


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 20:51 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 08.01.2006 22:21
Posts: 88
Location: Lehtimäki
Tuskin sitä kellottamalla hajalle saat jos et mitään himovoltteja ala muisteille tai prossulle syöttää. Varmaan pahin mitä voit saada aikaan on et joudut nollaamaan biosin.

_________________
Intel Core 2 Duo E6300||Gigabyte ds3||GeForce 7600gt||2x512 667mhz DDR2||


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 21:03 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 06.03.2006 21:27
Posts: 240
kerros muuten missä koulussa oot ??

_________________
m00nn00b


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 23:05 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 14.05.2005 19:47
Posts: 198
Ei Athlon XP 3200+ Barton suostu toimimaan edes 200FSB:llä.Ei kyllä kestäiskään, on lämmöt idlenä +60C vaikka siilenä on Zalmanin CPNS7000-Cu.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.02.2007 07:47 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Maj0r_M0Dder wrote:
ei ne mua kii saa :D
Nopeet jalat vai? :twisted:

Milläs kokeilet tuon vakauden, vai kokeiletko vain maksimi kelloja, jolla käyttis vielä lähtee käyntiin? Joskus kun noita kellotteluja kokeilin, pyöräytin muutamaan kertaan super piitä 8m ja seurasin samalla lämpöjä.

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.02.2007 11:44 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Testasin aikanikuluksi iltasella nii 2,6 GHz meni ainakin heittämällä. En kuitenkaan halua boxed-cooleria yhtään äänekkäämmäksi, joten en ala käyttämään 24/7. Prossu ei kuumentunu koska automaattinen tuuletinsäädin oli ajan tasalla, mutta sensijaan Speedfanissa kaikki muut anturit nousi...

Koitin laskea kerrointa, mutta ilmeisesti se on lukittu alaspäönkin tässä(!?), koska vaikka pistin 9 biosista nii Windowssiin päässessä se oli vakio 12. biosissa oli niin hemmetisti kaikkea kellotukseen liittyvää että meinas usko loppua, epäilemättä sieltä löytyis apu myös siihen, että yöllinen FSB:n nosto nosti myös HT:n 1,1 GHz hujakoille jne :roll:

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.02.2007 19:17 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
_Tinopoika_ wrote:
kerros muuten missä koulussa oot ??

Kiimingin yläaste :D

harmi ettei sen koneen biossissa oo prossan volteille säätöä :(

vakautta testaan näi: katon meneekö 1M superpi läpi ja sen jälkee 8M jos aikaa riittää :D

sit onhan sitä kaikkee muutakin kivaa siellä tehty:
pelattu cs 1.6sta vaikka oppilailla ei ole oikeuksia asentaa mitään softia koneille :D
icytowerit on kaikilla koneilla. firefox aikakin kymmenellä. soldatit varmaanki viidellä ja muita pikku pelejä joita ei jaksa luetella :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.02.2007 09:12 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
nonii 2411MHz meni läpi :D
Image
super pi aika on 50.766s eli parempi aika mitä kuvassa


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.04.2007 00:14 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 10.04.2007 00:59
Posts: 64
Pistetääs ny pari omaa kuvaa tänne...
Image
Elikkäs tossa on vanha 148 joka kulki sen vähä rontti 3Ghz...Ei vaan ny löydy kuvia siitä...:/
Image
Tossa sitten nykynen 170 Opteroni...[/img]
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.04.2007 16:19 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 28.02.2007 20:33
Posts: 14
Location: Suomi
Mä koitin kellottaa tosta mun romu koneesta intel celeronin 500+ mhz. prossun ja sain 624 mhz. siinä ei ollu mitään muita jäähyjä kun prossu tuuletin ja sekin hajalla, ei lähe enään käyntiin :D . Pitää hakee lisää prossuja kun on tommosia 100mhz. - 800 mhz. prossuja 20 kpl säilössä :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.04.2007 17:48 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Ja mun toisen koneen Oppy 146 ^^
Täl hetkel irtoo vasta 2,5GHz vaikka alla on LanParty Ultra-D
Image

Kyseessä ei ole ATMstä tutun Yoshin kokoonpano vaan S0lidin joka on mun tämän hetkinen nick siellä...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.04.2007 18:15 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Nonnii 2700MHz läpi 1m Pi vakaa.
Pitänee hommata vesijäähy et voi pitää 24/7 =)
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.04.2007 18:30 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 19.07.2006 21:02
Posts: 7
http://img255.imageshack.us/my.php?imag ... ulosgh6.jp

1500+ athlon xp

1330MHz@1611MHz


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 07:46 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Nonii 2,8GHz Solidrock vakaana =)
2,9GHz meni kans jotenki muttei enää vakaana =/
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group