Metku.net

MetkuMods
It is currently 17.04.2014 19:17

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03.08.2007 17:53 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Tässäpä pojille rikottavaa:

SuperPi 1M:
Image

wPrime 32M:
Image


Tämä wPrime 32M tulos on hwbotin 3. paras tulos tällä prossalla :lol:

wPrime 1024M:
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.05.2008 14:45 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Image
Voltteja on enemmän, mutta aika korkea Vdroppi emossa. Ja kuvankaauppaus on otettu rasituksen alla.
Image
Vakaa.

Ja oma markki ennätys. Tosin hieman isommilla kelloilla, kun ylemmissä kuvissa.
Image

Edit: Viskataan viel, että 73% kellot. Ja jäähynä AeroCool Dominator.

_________________
Image


Last edited by Scaleo on 16.05.2008 23:02, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.05.2008 15:24 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 28.10.2007 04:19
Posts: 75
Location: Finland: GPU: GF 7900GT CPU: Intel E2140 RAM: 1024 Mt HDD: 160 Gt D: 15"+21"
Itellä "valmiiksi" ylikellotettu :>

Intel E2140 1.6ghz --> 3ghz

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 27.05.2008 13:17 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Nyt on 3,2Ghz. Alkaa kummasti kulkemaan paremmin, kun teki emoon vDroop modin 8) Markkeja tulee 12 278 ja testattu vakaaksi vetämällä 2h orthosia.
Image

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.06.2008 20:32 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 23.05.2008 11:20
Posts: 1
Kaverin koneella AMD Athlon x2 4200+ 2.2ghz->4.125ghz sain vakiojäähyllä.
Kuvia postailen sitte ku saan toho toisee koneesee netin takasin.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.06.2008 23:02 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 02.11.2007 11:41
Posts: 73
Location: joensuu
millä ohjelmalla saa tämmöstä paskaa kun intel celeronii kellotettuu?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.06.2008 23:08 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
applepie wrote:
millä ohjelmalla saa tämmöstä paskaa kun intel celeronii kellotettuu?
Miks ei biosilla vois? Ohjelmia ainakin sitten setfsb, mutten tiedä onnistuuko sillä sinun kohdallasi.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.06.2008 23:09 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 02.11.2007 11:41
Posts: 73
Location: joensuu
kun alla on melkein 5 vuotta vanha pakettikone niin BIOS:sta on estetty kaikki kellottamiseen viittaavakin.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 17.07.2008 07:58 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 16.07.2008 17:07
Posts: 14
Voiko Fujitsu & Siemens Scaleo J:tä millään ohjelmalla kellottaa? Prossu kyllä on AMD Athlon 64 X2 3800+ eli 2.0GHz repii tosta. Kaveri vihjannu, että jos tuplaprossua kellottaa, käristyy koko prossu kertalaakista?

EDIT: On muute suorastaa p**k*l**n kovia kelloja porukalla. :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24.07.2008 02:14 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 23.07.2008 23:58
Posts: 66
Kerpele kun täl emolla ei voi VCorea nostaa.... nyt ei kellotu kun 2.77 normi 2.13 eli FSB 345
ja normi 266. aikasemmalla emolla meni yli 3Ghz.... Ei silti, tulee pelailtua aika paljon ja tuntus et toi mun GF7900 GS on se joka tökkää....


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24.07.2008 02:17 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 23.07.2008 23:58
Posts: 66
Siis ei käristy tupla.... Veikkaan et biossista FSB:tä nostamalla.... tai sit jos semmosta ei oo nii joku kolmannen osapuolen ohjelma varmaan osaa ton....


Top
 Profile  
 
PostPosted: 27.07.2008 15:35 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 31.05.2008 17:34
Posts: 33
Location: Helsinki | CPU: Core i7 920 | RAM: 6Gt | HDD: WD 640Gt | GFX: ATi 4890
Oma pakettikone kellottui Clokcgenilla, tosin sillä pystyi kellottamaan 2,2Ghz joten paljoa hyötyä siitä ei ollut. Että 10% kellot on ollut. Näytönohjaimen kellotusprosentit pitänee katsoa...

_________________
HP G7061 : Intel T-2370, 3Gt DDR2-667mhz, 160Gt 5400rpm ja Gma X3100 (128mt)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 31.12.2010 11:46 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 31.12.2010 11:41
Posts: 4
Tuskin sitä kellottamalla hajalle saat jos et mitään himovoltteja ala muisteille tai prossulle syöttää. Varmaan pahin mitä voit saada aikaan on et joudut nollaamaan biosin.
Intel Core 2 Duo E6300||Gigabyte ds3||GeForce 7600gt||2x512 667mhz DDR2||


Top
 Profile  
 
PostPosted: 03.01.2011 13:02 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 31.12.2010 11:41
Posts: 4
Voiko Fujitsu & Siemens Scaleo J:tä millään ohjelmalla kellottaa? Prossu kyllä on AMD Athlon 64 X2 3800+ eli 2.0GHz repii tosta. Kaveri vihjannu, että jos tuplaprossua kellottaa, käristyy koko prossu kertalaakista?
http://www.simplyearplugs.co.uk


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group