Metku.net

MetkuMods
It is currently 10.12.2018 05:45

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: 20.12.2008 20:14 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
Eli ostin uusia osia koneeseen.
Prossu: Core 2 Quad Q9550
Emo: Asus P5Q Pro
Näyttis: Gainward HD4850
Muistit: A-Data 2x2 gigaa (http://www.jimmspc-store.fi/tuote/AD2800002GOU2?t=false)

Nyt on sitte ongelma, että kone ei pysy päällä. Joskus voi pysyä kauanki, mutta joskus ei pääse ees työpöydälle asti. Tomii paremmin jos vain yks muistikampa. (Saatan kyllä kuvitellakin)
Eikä auta jos nostaa prossun voltteja.

Jos jollain ois jotain ideaa mikä voisi olla vikana, kuulisin häntä erittäin mielelläni.

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Last edited by J.A.A. on 28.12.2008 15:12, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: 20.12.2008 20:28 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Pikainen veikkaus on säätötarve muistin asetuksissa biosissa. Itselläkin nyt viimeaikoina useammat kammat eri valmistajilta tapeleet Asuksen emon kanssa ja kaiken on saanut käsin säätää, että on saanut vakaaksi...


Top
 Profile  
 
PostPosted: 21.12.2008 17:32 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 10.04.2007 00:59
Posts: 64
Kai kammat pyörivät T2 asetuksilla? T1 voi olla inasen tiukka 2GB kammoille varsinkin ku niitä on kaksi... Samaten voi myös auttaa jos asettaa muisteille speksatut jännitteet käsin biosista kuntoon.

_________________
Main Computer: Q6600 @ 3.6GHz, 4GB GSkill DDR2, DFI Lanparty DK X48 T2RS, HD4870 CrossfireX, 250GB Seagate, 24" & 20" LG Screens
Fileserver: E2180, 2GB Kingston DDR2, Asus P5E-VM D0, 200GB + 320GB Mirrored + 250GB + 1TB


Top
 Profile  
 
PostPosted: 21.12.2008 21:49 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
HaoKi wrote:
Kai kammat pyörivät T2 asetuksilla? T1 voi olla inasen tiukka 2GB kammoille varsinkin ku niitä on kaksi... Samaten voi myös auttaa jos asettaa muisteille speksatut jännitteet käsin biosista kuntoon.


Mitä noi T1 ja T2 meinaa. Jännitteet pitäs olla ne mitkä valmistaja niille suosittelee.

EDIT: Tietääjö joku voiko tuon vaihtaa P5Q Pron alkuperäisessä biossissa vai pitääkö fläshätä joku toinen biossi?

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26.12.2008 12:58 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
Eikö kellään oo mitään ideaa mikä vois auttaa? Ois vaan niin mukavaa saada tuo kone toimimaan. :?
Voihan tosin olla, että kaikki on vielä niin juhlatuulella, että ei vielä tämmöset kiinnosta. Ootellaan.

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26.12.2008 17:32 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 10.04.2007 00:59
Posts: 64
Eli siis command rate pois automaatilta muistien asetuksista...

_________________
Main Computer: Q6600 @ 3.6GHz, 4GB GSkill DDR2, DFI Lanparty DK X48 T2RS, HD4870 CrossfireX, 250GB Seagate, 24" & 20" LG Screens
Fileserver: E2180, 2GB Kingston DDR2, Asus P5E-VM D0, 200GB + 320GB Mirrored + 250GB + 1TB


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28.12.2008 15:11 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
Huomasin, että voi olla että se vika ei olekaan muisteissa. Se on joku probleema äänen kans. Oot tässä jonku aikaa kokeillu eri ajureita mutta kokeillaan vielä.

Jos jollain on ollu vastaava ongelma ni vois kertoa miten on ratkaissut ongelman.

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: 05.01.2009 11:27 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 10.09.2004 12:08
Posts: 290
Location: Finland
Mahtaako tossa powerissa riittää tehot, itellä meni HEC 550W vaihtoon kun päivitin konetta ennen joulua.
Ei riittäny pyörittää GTX260 näyttistä vaan hain OCZ 650W tilalle, ongelmana oli 12V linjat jotka täytyisi syöttää 18A kappale ja niitä menee kaks jo pelkästään näyttikselle.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 05.01.2009 17:31 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
En usko, että johtuis powerista. Koska kone pysyy välillä päällä kauanki ja välillä vain ihan vähän aikaa.

Semmonen lisäys muuten, että kone tilttaa kahdella eri tavalla. Välillä se vain "jämähtää" eli siis kaikki vain tyssää, ei voi tehdä mitään. Ja välillä menee bluescreeniin.
Kävi semmonen hauska tapaus, että kone feilas feilaamisessa. Bluescreeni tilttas! :lol:

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group