Metku.net

MetkuMods
It is currently 21.11.2019 17:51

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: 07.05.2007 14:46 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 11.02.2007 15:54
Posts: 94
Location: Vesilahti, Finland
Kun Itunes ei tunnista asemaani ja kun oli toinen asema se viellä tunnisti toisen asemista. Miten saan ns. oletukseksi tuon aseman??


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.05.2007 15:27 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 21.02.2007 18:08
Posts: 59
Pistät dvd-aseman masteriksi ja toisen slaveksi jos tiedät jumpperit. Voi olla, jettä windowssistakin saa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.05.2007 16:46 
Offline
Senior Modder
Senior Modder

Joined: 14.02.2005 17:03
Posts: 252
Location: Finland Lenovo ThinkPad X61s
Tunnistaako windows sen ? jos tunnistaa, niin jumpperoinnissa ei luultavasti ole vikaa.

Eikä sen tarvi masteri olla, kyllä pitäis slavenkin tunnistaa, jos on oikein jumpperit. Kato biosista herjaako mitään ide devices erroreita.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.05.2007 20:40 
Offline
Senior Modder
Senior Modder

Joined: 14.11.2002 16:52
Posts: 366
Location: Espoo
Kyllä veikkaan että itunes nimenomaan jumpperoinnin vuoksi pyrkii pitämään toista asemaa "masterina".

Kiertotie olisi varmaankin heittää toiselle asemalle väliaikaisesti disable device managerista (oletan että kyseessä on nyt Windows, eikä Mac itunes). Tällöin toinen asema on ainoa itunesille näkyvä.

Jumpperien vaihto ei ole iso homma joten sitä kannattaa kokeilla.

_________________
"Duct tape is like the Force--it has a dark side, a light side, and it binds the universe together"
http://www.reniets.org/index.php?topic=kisatusmaximus


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 08.05.2007 07:46 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 10.09.2004 12:08
Posts: 290
Location: Finland
Kuulostaa melko kaukaa haetulta että joku softa tietäisi kumpi on master ja kumpi on slave.
Todennäköisin on se että se ottaa aakkosista ensimmäisen cd aseman ja käyttää sitä tai sitten jollain kriteerillä parhaiten sopiva asema käyttöön.
Katoppa rekisteristä sieltä varmaan löytyy se oletusasema itunesille.
start->run->regedit
F3:lla haet ja hae vaikka itunes tai path, mut ole varovainen ettet sekoita mitään muuta.
Jos olet epävarma voit ottaa varmuuskopion rekisteristä ensin.

_________________
-=Infernocs=-
2500K @ 3.7Ghz
8Gb 1600Mhz HyperX
POWERCOLOR HD 6950@6970
60Gb Corsair force 3 SSD


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 08.05.2007 20:01 
Offline
Senior Modder
Senior Modder

Joined: 14.11.2002 16:52
Posts: 366
Location: Espoo
Taitaa olla niin, että master-asema saa automaattisesti ensimmäisen tiedostopäätteen eikö vain?
Aika huonosti tehty softa on jos ei ota huomioon sitä että monissa koneissa on yhtä useampi optinen asema.

_________________
"Duct tape is like the Force--it has a dark side, a light side, and it binds the universe together"
http://www.reniets.org/index.php?topic=kisatusmaximus


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 09.05.2007 06:55 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Tuli muuten mieleen, että Windows 2000:ssa ja XP:ssä ainakin pystyy määrittelemään asematunnukset ihan kuinka itse tahtoo levyjenhallinnasta.

Ohje Win 2k
Control panel -> Administrative tools -> Computer management -> Storage -> Disk management

Ja omalla emolla (asus a8n5x) pystyy BIOSista määrittelemään masterin ja slaven ilman jumppreita.

Lisäksi BIOSista pystyy määrittelemään instant music asetukset.. itse en ole niitä käyttänyt, joten en kykene pahemmin neuvomaan niistä.

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.05.2007 07:03 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 11.02.2007 15:54
Posts: 94
Location: Vesilahti, Finland
Kyllä tietokone tunnistaa aseman.. Kyseessäkin on XP. BIOs ei herjaa yhtään mitään. Koitan illalla jumpperin vaihtamista.
Kiitos. :wink:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group