Metku.net

MetkuMods
It is currently 21.10.2019 00:52

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Kone sammui yht'äkkiä
PostPosted: 15.07.2007 18:57 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 11.02.2007 15:54
Posts: 94
Location: Vesilahti, Finland
Eli asensin jotain peliä tossa mun tietokoneella, kunnes se yht'äkkiä sammui. Kokeilin muutaman kerran uudestaan päälle, mutta ei auttanut. Ensin kokeilin toisessa koneessa toimiiko näytönohjain ja se toimi. Seuraavaksi kokeilin kiintolevyä ja se ei toiminut. Käynnistin sitä niin tuli, että ''Levyn lukuvirhe''. Eli mahtaako olla levy mennyt pas2? Sinne meni muutama tärkeä tiedosto jos mokoma meni hajoamaan. Entä miten XP:n uudelleen asennus eri kiintolevylle? Lisenssi on koneessa ja levy tallella. Ei ole ennen mulal ollut vastaavanlaistaa tilannetta.
PS. Oma kone ei sanonut yhtään mitään. Näyttö pysyi mustana. Miksei mennyt edes Biosiin?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 16.07.2007 00:46 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
potkis1 wrote:
Oma kone ei sanonut yhtään mitään. Näyttö pysyi mustana. Miksei mennyt edes Biosiin?

Siis ei edes tuulettimet käynnisty ? Jollei, niin virtalähde hajonnut.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.07.2007 01:32 
Offline
Regular Modder
Regular Modder
User avatar

Joined: 21.12.2006 01:27
Posts: 173
Location: Seinäjoki
mahdollisesti virtalähde hajonnut, ja samalla antanut virtapiikin kovalevylle, josta syystä myös kovalevy on hajonnut. noista kahdesta voit alkaa vikaa etsimään, mutta kovalevyn vika ei ole yhtään varma...

_________________
Asus M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition, AMD A64 X2 4600+, 2GB RAM, Maxtor 80 GB & Seagate 500 GB, GF 8600 GTS 256MB, LC-Power 550w, 20" Wide TFT ja about kilo kuparia ja alumiinia jäähdyttämässä kaikkea...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.07.2007 07:48 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Jos vain kiintolevy menee rikki, niin koneella pääsee biossiin. Sinnehän pääsee vaikkei edes kytke kovoa ollenkaan.

Kuulostaa samanmoiselta ongelmalta, kuin minkä kanssa painin aikani. Älä vaan tee samaa idioottimaisuutta, että uusit miltei kaikki muut romut ennen kuin powerin. Eli toinen poweri vaikka lainaan kaupasta tai kaverilta, jollei omasta hyllystä löydy.

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19.07.2007 20:14 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 11.02.2007 15:54
Posts: 94
Location: Vesilahti, Finland
No sain vian selvitettyä. Otin kiintolevyn irti ja tutkin sitä. Kovon piiri tuntui olevan huonosti kiinni ja työnsin sitä syvemmälle. Kokeilin käynnistä ja starttisi. En tiedä miksei sitten mennyt Biosiin. :roll:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group