Metku.net

MetkuMods
It is currently 25.06.2019 15:08

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: 05.11.2008 04:13 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 05.11.2008 04:00
Posts: 1
Moi,

uudehko koneeni teki tenän RA3-pelin kanssa eikä suostu sitä käynnistämään.
Luulen/tiedän, että vika on erikoisessa näytönohjaimessani (Matrox QIP LP PCIe), joka tukee 4-näyttöäni, mutta pelikäytössä on puhdiltaan liian heikko (128 MT).

-Voinko asentaa 2 näytönohjainta? Esim. toisella käyttäjätilillä käynnistyy kone Matroxilla ja toisella tilillä jollain pelihirmulla.
- Nykyinen matroxini on PCI-väylässä, onko toisen näytönohjaimen väyläpaikalla jotain väliä? (Luin jostain 2002 vuonna kirjoitetusta foorumipläjäyksestä, että käytettäessä kahta näytönohjainta pitäisi toinen laittaa johki AGP-väylään - onko sellasia väyliä ees enää???

Vanhemmat pelit ovat toimineet "pokerinäyttikseni" kanssa ihan kohtuullisesti ja osaavat automaattisesti ottaa käyttöönsä vain yhden näytön.
-> Sattuuko kellään olemaan tietoa toimiiko ko. näytönohjaimen kanssa suoraan yhteen esim. joku lentosimulaattori, joista osa käsittääkseni pitäisi saada toimimaan 3-4 näytön kanssa yhteen jollain tavoin?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 05.11.2008 22:43 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 07.03.2008 10:48
Posts: 60
Siis AGP on käymässä harvinaiseksi ja pci:hin laitetaan nykyään äänikortit ja semmoset.
Nythän on emoja joissa on useita pci-e (huom -e) väyliä joihin saa sitten vaikka 2 näyttistä kiinni joista saa yhteensä 4 näyttöä, mikäli siis jos ne tukevat useita näyttöjä.
Korjatkaa jos olen väärässä.

Mutta tuo käyttäjätili juttu meni ihan ohi, jostain syystä.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 06.11.2008 00:31 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 11.05.2007 16:37
Posts: 56
Pieni googlaus tuotti tulosta, tuo Matrox QIP LP PCIe näytönohjainhan käyttääkin juuri sitä pci-E väylää, jos sieltä emolevystasi löytyy lisää noita pci-e väyliä niin kaiken järjen mukaanhan pitäisi olla mahdollista käyttää useampaa näytönohjainta ainakin melkein yhtä aikaa, ainakin jossain oli artikkeli miten amd/ati pyöritti grafiikoita ja GeForce fysiikka, niin kai niiden välillä voi sitten vaihdellakkin? kysymysmerkki siksi että aivan varma en ole toimiiko se sellainen.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group