Metku.net

MetkuMods
It is currently 15.08.2018 04:06

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Virtaliitin
PostPosted: 16.04.2005 22:08 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 16.04.2005 22:03
Posts: 4
Ostin tollasen virtaliittimen ja vasta kotona huomasin, että siinä on kolme jalkaa.

Et osaisko joku fiksumpi kertoo mihin se kolmas pitäis liittää, että sais oikeet jännitteet pihalle muuntajasta???


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2005 00:14 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Kai sinulta yleismittari löytyy? Jos ei ole äänellä varustettua dioditestausta mittarissa niin ihan ohmimittarilla testaat mitkä osat liittimestä ovat yhteydessä toisiinsa. Varmaankin kaksi niistä jaloissa on yhdessä mutta mitkä kaksi ja mihin ne ovat yhteydessä sitten liittimen sisällä. Tämäpä jää mittarin huoleksi.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2005 12:36 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 16.04.2005 22:03
Posts: 4
Mittailin tossa jo aikasemmin ja sillon sain kaikista kolmesta jalasta jotain irti. Ny aamulla pelkästään kaksi jalkaa oli yhteydessä toisiinsa. Kummaa mut ainakin sain oikeet jalat selville. Tais olla vähän mittaajassa vikaa.

Toinen juttu ois et ei taida olla muuntaja ihan kondiksessa. Siinä on skaalaa 3-12V mut kun valittee vaikka 3 niin pihalle tulee 5.5. 6:lla tulee 9 ja 12 tulee 16. Se ei oo ku muutaman kuukauden vanha et sen puolesta pitäs olla kunnossa. En mää ny mikään ammattilainen oo mut ei ihan normaalilta tunnu...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2005 16:29 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Ihan oikein toi on reguloimattomasta muuntajasta. Eli kuormassa toi jännite putoaa tuosta tai esimerkiksi käyttäen tuota 7812 regulaattoria. Suoraan muuntajasta mitaten jännitteet on tosiaan tuon verran korkeammat jos muuntajan lisäksi ei ole kuin tasasuuntaus.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2005 22:17 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 16.04.2005 22:03
Posts: 4
just... Hyvä tietää nyt toikin sit. Ei mitään, mää palailen tyhmien kysymysten kans varmaan viä tässä. Toisaalta tyhmiä kysyksiä ei olekaan, vain tyhmiä kysyjiä...

Kiitokset avusta


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group