Metku.net

MetkuMods
It is currently 18.11.2019 02:46

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 17.01.2006 19:34 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.09.2005 23:45
Posts: 9
Japala! Ei sulla sattuis olemaan kytkentäkaaviota tuohon colorfaden isompaan versioon minkä teit?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.01.2006 20:05 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Juuri siihenhän se kytkentäkaava siellä on...
Kaaviossa yksittäisen(+vastuksen) ledin tilalle vain laitettu ne kaksi sinistä lediä ja yksi vihreä(+vastukset).
Toiseen transistoriin on kytketty ne kaksi punaista lediä.

Pienemmästä colorfadesta jätetty toinen transistori pois.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.01.2006 20:50 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.09.2005 23:45
Posts: 9
nii ja ne siis kytketään rinnan ilmeisesti sit?
täytyy kyl huomenna kokeilla rakentaa tollane colorfade :P


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.01.2006 21:17 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.09.2005 23:45
Posts: 9
Niin ja mikäs muuten toi toinen transistori on. toinen on ainakin BC547 mut onko toi toinen sit BC557 vai mikä?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.01.2006 21:21 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Mikä vain PNP-trankku pelaa jossa vain virrankestokyky on käyttöösi sopiva. BC557 toimii vallan mainiosti.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19.01.2006 20:55 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.09.2005 23:45
Posts: 9
Mulla on ny sellanen ongelma että tää kytkentä toimii jotenkin tolla yhellä transistorilla.. Elikkä kun säädän potikasta niin se vilkutus vaihtelee mut sitten se jää päälle eikä sammu ennenku katkaisee virrat piiristä. Ja kokeilin myös lisätä tohon toisen transistorin + ledejä, mutta silloin palaa kaikki ledit, NPN transistorin ledit himmeämmin.

:EDIT: lisäsin videon toiminnasta: http://personal.inet.fi/urheilu/afr/kytkis.wmv


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 03.02.2006 14:07 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.09.2005 23:45
Posts: 9
Kun en saanut tota kytkentää toimiin verolevyllä, niin päätin sit tehä oikein piirilevyn mutta jälleen ongelma, kaikki ledit palaa kun laittaa laitteeseen virrat päälle. :/ mikä siinä voi olla? mikä niitten ledien etuvastuksien arvot pitäis olla 5V lla? ite laskin että 100ohm mutta tuskin ne nyt siihen vaikuttaa. kaikki muut onkin sitten ton kytkentäkaavion osilla.

tossa nyt vielä piirikaavio jossa on ne tarvittavat ledit laitettuna mitä tarviin. http://personal.inet.fi/urheilu/afr/piirikaavio.jpg


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group