Metku.net

MetkuMods
It is currently 14.11.2018 23:10

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: voisko joku auttaa?
PostPosted: 18.01.2005 17:55 
niin voisko joku kertoo että miten saa tommoseen vanhaan logitechin hiireen sen ledin ku en löydä niitä virtalähteitä mistään? lego äijä on jo paikallaan, valo puuttuu.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 18.01.2005 21:01 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 18.01.2005 20:57
Posts: 14
niin että miten sais tohon hiireen valoon virran?

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18.01.2005 21:16 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Eihän tuo vain ole sarjahiiri? Eli siis rs232 porttiin tuleva.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18.01.2005 21:34 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 18.01.2005 20:57
Posts: 14
ihan normaaliin hiiren porttiin menee.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18.01.2005 21:35 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 18.01.2005 20:57
Posts: 14
voisko sitä ottaa heti tosta johon päästä mikä tulee tohon hiireen?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18.01.2005 21:43 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Siitä minä kyllä nappaisin tai sitten tuosta oikealla näkyvän sinisen kondensaattorin jaloista. Olettaisin, että on plussan ja miinuksen väliin laitettu vakavoimaan jännitteitä.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19.01.2005 09:09 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 18.01.2005 20:57
Posts: 14
joo kiitoksia. kokeilin niistä kondensaattorin jaloista ni toimimaan rupes. sitte ko kokeilin siitä johon päästä suoraan ni rupes näytölä vilisemään kaiken näkösiä juttuja. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19.01.2005 20:05 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 18.01.2005 20:57
Posts: 14
no niin. nyt on valoki sisällä ja kaikki toimii. (ainaki tähän asti) eli siis kiitokset japalalle vinkistä tähänkin modaukseen.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19.01.2005 21:34 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Muistahan heittää tuonne Modigallerian puolelle myös tuo. :)

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group