Metku.net

MetkuMods
It is currently 19.08.2018 00:34

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08.02.2008 21:39 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
AK sai todella siistiin pieneen tilaan leikeiltyä näytön tarvitsemat piirilevyt/komponentit...

Mutta...
Olisiko mahdollista saada jäljelle jäänyttä äänipuolen vahvistin-piirilevyä viellä toimimaan ?

Testasin näyttöä liittämällä sen digiboxiin, niin tuntui äänet kuuluvan siitä kovempaa, kuin 44" projisio-töllön omista kaiuttimista...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 08.02.2008 22:02 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Itse mallailin tuota aluksi siten, että jättäisi ne audiokomponentit sinne. Se ruskea piirilevy jää suunnilleen sen näytön levyiseksi joten ei mikään mahdoton jättää niitä sinne. Nyt alkoi jo vähän harmittamaan, kun itse menin leikkelemaan pois. :) Noo, on tuossa muutama aihio vielä odottamassa. ;)

http://allthemods.com/userinfo.php?userid=1&id=3011

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 08.02.2008 22:27 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
En tarkoittanut, että äänipiirit jätettäisi näytön lisäksi....
AK:n mukaisesti leikataan piirilevystä näytön tarviamat osat...
Mutta pystyykö jäljelle jääneistä piirilevyjen jämistä kokoamaan pienen vahvistimen ?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 08.02.2008 22:33 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
mahtaa olla niin, että se 3d-efektin tekevä piiri on siinä leikattavan osan toisella puolella ja sitten kanavakohtaiset waffarit on toisella... Eli kyllähän ne on tietty mahdollista yhdistää tai sitten ohittaa sen efektipiirin. Tämä tietty jos olen oikein pähkäillyt noiden toimintaideat :)

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.02.2008 08:33 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Opelrun wrote:
Ps... Kai nuo pysyy ehjänä, kun vein ne ullakolle säilytykseen ?
(Lähes sama pakkanen ja kosteus, kuin ulkonakin, mutta sentään katto päällä).

Yleensä normi elektroniikan määritteet ovat:
käyttö 0 - 40°C
Varastointi -20 - 40°C

Ilmankosteus (molemmat) 0-95% (ilman kondensoitumista)

Eli kosteuden ei pitäisi antaa kondensoitua.. tämähän taitaa olla melko mahdotonta ullakolla, jossa on viileä sekä kostea. Näillä talvilla ei kyllä näyttäisi tulevan mitään ongelmia tuon pakkasen keston kanssa. :wink:

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.02.2008 12:29 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Pura pois alkuperäisestä muovikoteloinnista nii ei pitäis varastoinnin olla mikään hirmusen vaikea suoritus. Mahtuu paneeli + elektroniikat vaikka kirjekuoreen.

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.02.2008 20:13 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 15.11.2005 13:43
Posts: 21
Location: tampere
Tässäpä olis tämä VGA-kytkis sitten.

Image

Eli piirilevyt saa oikeastaan kokonaan heittää pois, jos ei koe komposiittia tarvitsevansa. Tässä allekirjoittaneen (rumahko) toteutus:

Image

VGA-liittimestä on piuhat kolvattu suoraan näytön lattakaapeliliittimen jalkoihin, ja trimmeripotentiometri lisätty kirkkaudensäädölle.
Pinni 11 tuossa on siis composiitti sync, joka tässä on kokonaan jätetty pois.

Ajoituksia en ole vielä powerstripillä onnistunut löytämään, jotta kuvan saisi kohdalleen. Kytkentä kuitenkin joka tapauksesa toimii.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.02.2008 20:36 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Willek voisi kertoa miten tossa pysyy painava vga piuha, kun ei ole niitä juttuja mihin ruuvaa sitä kiinni!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.02.2008 20:52 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Siten ku pidetään huoli ettei sitä kiskota kokoaika johonki suuntaan.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.02.2008 21:02 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 25.07.2007 23:53
Posts: 114
Olisiko joku halukas myymään 1 tuollasen näytön joko modattuna tai ei modattuna?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.02.2008 21:28 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
sepo wrote:
Olisiko joku halukas myymään 1 tuollasen näytön joko modattuna tai ei modattuna?


Myyn mitä vaan omistamaani, jos hinnasta pääsee sopuun :lol:
(Noita omistan 2kpl)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.02.2008 21:51 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 25.07.2007 23:53
Posts: 114
mihin hintaan myyt?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24.06.2008 21:50 
Offline
Regular Modder
Regular Modder
User avatar

Joined: 28.08.2005 14:58
Posts: 192
willek wrote:
Tässäpä olis tämä VGA-kytkis sitten.
Ajoituksia en ole vielä powerstripillä onnistunut löytämään, jotta kuvan saisi kohdalleen. Kytkentä kuitenkin joka tapauksesa toimii.


Olisikos niitä asetuksia löytynyt vielä, itselläni kun on tuo juuri nyt vain VGA liitintä vailla valmis.

_________________
Image
<TaMz> loli on alaikäinen kawai otus


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26.02.2011 14:55 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 26.02.2011 14:17
Posts: 3
AWESOME work has been done here! Congratullations!
I have just registered at metku because I bought a joytech tft like this in order to mod it for a project in which the tft is integrated in a remote to receive image from a wireless camera. I found Aki's work at his blog, and I felt sure I could succeed, that page gave me selfconfidence; before finding it I was only "guessing" about the tft... I started the work but no luck!
I only need the composite input, but I cannot see where is Aki taking the signal for it. It seems like a grey cable that seems to end near a pin of the PIC uC that has the thinner PCB. Also it seems there is a red cable that connects another PIC pin to the selection "PAL/NTSC", but in my PCBs they are connected by an existing white cable...
I tried in my "hack" to take the composite input signal from the existing RCA connector, the yellow one, as I didn't unsoldered it. I've put the "PAL selection" bridged to GND, and also I've tried to switch the "input selection" pin from 5v to GND. What I have is a very dimmed image of the composite video I feed in (I've also substituted the sliding brigthness pot by a wired round one, 10KOhm, it barely affects the brightness, the image keeps very dimmed and one has to look at the tft from a flat angle, say, from 45º up from the perpendicular to the screen).

Well, sorry for boring you, I would only beg for someone that could give some light on my path...
I've tried to find out more detailed description of the above hack, (that's why I found, at the end, this page, which I've read using online translators before asking you all...).

Thanks and cheers from Spain!
MelAnd


Top
 Profile  
 
PostPosted: 27.02.2011 01:38 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
My take on this:
http://allthemods.com/userinfo.php?userid=1&album=364

Did that last image help you?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group