Metku.net

MetkuMods
It is currently 20.07.2019 02:35

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nokia 6310 lcd
PostPosted: 07.03.2008 11:02 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 07.03.2008 10:48
Posts: 60
Elikkäs olisi tarkoitus saada jotain näkymään tuolla näytöllä:
http://koti.mbnet.fi/vienamo/nokia_lcd/6310_edesta.JPG
http://koti.mbnet.fi/vienamo/nokia_lcd/6310_takaa.JPG
Löysin tämmöisen sivun:
http://sandiding.tripod.com/nokialcd6310.html
Nyt enään täytyy keksiä mitenkä tuollaista näyttöä pitäisi ohjailla. :?:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.03.2008 16:58 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Musta tuntuu, että tämä ei onnistu.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.03.2008 18:20 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 07.03.2008 10:48
Posts: 60
Hmm... niin minustakin. :roll: Mutta mistäköhän muualta saisi helpommin yhteen sopivan graaffisen musta/valko lcd:n halvalla?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.03.2008 21:42 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Itse kesällä tälläisen hommasin. http://www.probyte.fi/catalog/product_info.php?products_id=630&osCsid=aaceaf9b93ad812a6a5030bc8d12a8a5
Tuohon saa vaikka mitä hauskaa. Löytyy useita softia, millä tuota voi ohjata ja ei tarvitse kasaaminen paljoa taitoja. Tulee siis printteri porttiin.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.03.2008 23:16 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 07.03.2008 10:48
Posts: 60
Hei mutta eikös noita HD44780 standardin mukaisia lcd:itä saa vaikka mistä! Ittellä olis partco tossa 2 km päässä. Mutta mitä kaikkea tuolla sitten oikeasti voi näyttää siis ascii merkkien lisäksi?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.03.2008 23:45 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 23.12.2005 20:37
Posts: 321
Location: Hämeenlinna, Finland
Scaleo wrote:
Musta tuntuu, että tämä ei onnistu.

Voisitko scaleo jättää nämä kommentit pois?

Yleensä noille näytöille löytyy softia joilla saa mm. winampin kappaletiedot ja vu-meterin jne näkymään näytölle.

_________________
Main rig: Asus M2A-VM, AXP X2 5600+, 4 GB, 250GB+500GB, 8800GT, 500W , Samsung 24" wide. HP Compaq nx9105, Asus Eee 1008HA
<willek> (perusrauta + peruskäyttis)/massevakio = ihmeelliset ongelmat


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 08.03.2008 00:02 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Masse_ wrote:
Scaleo wrote:
Musta tuntuu, että tämä ei onnistu.

Voisitko scaleo jättää nämä kommentit pois?

Yleensä noille näytöille löytyy softia joilla saa mm. winampin kappaletiedot ja vu-meterin jne näkymään näytölle.
Okei, mutta eikö ole muka fakta? Tuskinpa juuri tuolle näytölle löytyy valmiit kytkennät ja softat?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group