Metku.net

MetkuMods
It is currently 17.11.2018 10:10

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08.04.2008 21:32 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Scaleo wrote:
maza wrote:
Jos nyt idean oikein ymmärsin ni viehän kaksi virtalähdettä enemmän tilaakin kuin yksi :roll:
Mutta ei sillä, tuleehan niitä tyhmiä ideoita itsellekin vaikka pikkurahalla pääsis helpommalla. Ideaa vaan pidemmälle :wink:
Voishan ne modata samoihin kuoriin :lol:


maza wrote:
Yksikin virtalähde vie mielestäni suhteettoman paljon tilaa kotelosta. Ennemmin kaksi erillistä, saa sentään sijoiteltua paremmin kuin yhden ison. :roll:
Maza vois käyttää lainausta...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 08.04.2008 21:38 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.04.2008 16:15
Posts: 18
No teen juuri koteloa siihen, niin varmasti sopii. Pistän virtalähteet samaan koteloon, pistän kuvia sitten kun on valmis.
Ja kone tulee olemaan tuolla vaatehuoneen pohjalla, joten en ole niin läheisessä suhteessa siihen :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 09.04.2008 08:55 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
baabo wrote:
No teen juuri koteloa siihen, niin varmasti sopii. Pistän virtalähteet samaan koteloon, pistän kuvia sitten kun on valmis.
Ja kone tulee olemaan tuolla vaatehuoneen pohjalla, joten en ole niin läheisessä suhteessa siihen :lol:
Ku purat niitä, niin muista että sielä on isoja konkkia missä voi olla TAPPAVA jännite varautuneena. vaikka töpseli ei seinässä.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 09.04.2008 17:00 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Opelrun wrote:
:roll: Mitäs sä nyt oikein tarkoitat ?
Että kaksi erillistä virtalähdettä vie muka vähemmän tilaa kuin yksi tehokas.... 8O

Enhän mä nyt sitä niin tarkota. Meinasin et ellei yksi kotelo, joka sisältää kaksi virtalähdettä mahdu paikalleen,
niin kaksi erillistä virtalähdettä mahtuu erilleen sijoitettuna tietokoneen sisään.
Esimerkiksi kahta autoa hankala mahduttaa yhden auton talliin, mutta kun sijoittaa toisen auton tallin viereen niin mahtuu :wink:

Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Scaleo wrote:
Maza vois käyttää lainausta...

Ja miks mä lainausta käyttäisin ellei ole tarvetta?
Eipä ole tapana kaikkia viestejä tunkea jonkun turhan lainauksen sisälle tai perään.
Tässä sulle lainausta, kun kerran niin haluat :mrgreen:

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.04.2008 20:49 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.04.2008 16:15
Posts: 18
Juottamiset tehty. Sitten kun kotelo tulee valmiksi niin tulee lisää kuvia.

Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.04.2008 21:31 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Näyttää hyvältä. Muista sitten huolella tehä noi verkkovirta liitokset ja yhdistää maapiuhat (kelta vihreet)..

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.04.2008 21:41 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.04.2008 16:15
Posts: 18
Mitkä ja missä olevat "verkkovirta liitokset"
Ja nuo keltavihreät sitten ruuvaan koneen runkoon.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.04.2008 22:16 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
baabo wrote:
Mitkä ja missä olevat "verkkovirta liitokset"
Ja nuo keltavihreät sitten ruuvaan koneen runkoon.
Sis ne minne virtajohdot tökätään. Katsot vain että ne tulee laitettua kunnolla, ettei tyyliin löysällä ja kosketa runkoon. Varsinkin jos konetta käyttäisi maadottamattomassa pistorasiassa ja virtapiuha olisi kosketuksessa runkoon . Hipaisisit kädellä runkoa ja sen jälkeen "no life"...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.04.2008 23:36 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.04.2008 16:15
Posts: 18
No sitten kuumaliimaa varmuudeksi :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.04.2008 11:22 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
baabo wrote:
No sitten kuumaliimaa varmuudeksi :)
Juu. Pääasia, ettei ne johtimet kosketa vain runkoon, niin hyvä :)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14.04.2008 19:36 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Scaleo wrote:
Varsinkin jos konetta käyttäisi maadottamattomassa pistorasiassa ja virtapiuha olisi kosketuksessa runkoon . Hipaisisit kädellä runkoa ja sen jälkeen "no life"...

Itse en ole omaa virtalähdettäni räpeltänyt. Joskus kyllä kun koskee tietokoneen takaa virtalähteen runkoon tuntee sormissa pienen "kutinan" eli pienimuotoinen sähköisku, ilmeisesti. Ei tehtaaltakaan tulleet ilmeisesti täysin 100% suojattu tai sitten johtuu jostain muusta. Yrittää sanoa että tosiaan tarkkana niitten "isojen"virtojen kanssa!

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14.04.2008 20:31 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
maza wrote:
Joskus kyllä kun koskee tietokoneen takaa virtalähteen runkoon tuntee sormissa pienen "kutinan" eli pienimuotoinen sähköisku, ilmeisesti. Ei tehtaaltakaan tulleet ilmeisesti täysin 100% suojattu tai sitten johtuu jostain muusta.

Koneesi ei taida olla maadoitetussa pistorasiassa, kuten aina pitäisi ? :roll:
No, ei kyllä omakaan koneeni ole maadoitetussa pistorasiassa, mutta ei siltikään tule virtaa läpi.

Tiedän kyllä tuon "kutinan"... Itsellä se tullut vastaan kun olen pitänyt tv:n antennijohdon plugista kiinni ja samalla esim. videoiden metallikuorta koskenut toisella kädellä. Johtui ehkä videoista tai sitäkin luultavammin bilteman antennivahvistimesta :D

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14.04.2008 21:27 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Mullakin entisessä koneessa tuollein "säpinöi", mutta uudessa koneessa ei sitä tunne ollenkaan.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.04.2008 16:48 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Poikkean aiheesta vielä lisää. Ehkä tämä kuitenkin motivoi tekemään kytkennät huolella....

Opelrun wrote:
Koneesi ei taida olla maadoitetussa pistorasiassa, kuten aina pitäisi ? :roll:
No, ei kyllä omakaan koneeni ole maadoitetussa pistorasiassa, mutta ei siltikään tule virtaa läpi.

Tiedän kyllä tuon "kutinan"... Itsellä se tullut vastaan kun olen pitänyt tv:n antennijohdon plugista kiinni ja samalla esim. videoiden metallikuorta koskenut toisella kädellä. Johtui ehkä videoista tai sitäkin luultavammin bilteman antennivahvistimesta :D

Juu eipä ole maadoitetussa, johtuu sitten varmaan siitä. Kyllähän tuota samaista "kutinaa" tuntee sillon tällön muissakin laitteissa.

Scaleo wrote:
Mullakin entisessä koneessa tuollein "säpinöi", mutta uudessa koneessa ei sitä tunne ollenkaan.

Sama täällä, ei uudessakaan koneessa tunne mitään, "säpinää" sormissa :D

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.04.2008 19:42 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 04.04.2008 16:15
Posts: 18
Kutinaa ja säpinää täälläkin.

Luin artikkelin jossa avattiin poweri, niin siinä sanottiin että pitäisi pitää väh viikon töpselistä pois ennen kuin avaa, jotta virrat purkautuisi pois.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group