Metku.net

MetkuMods
It is currently 19.06.2018 05:59

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Need Help ASAP!
PostPosted: 26.03.2004 23:55 
Offline
Regular Modder
Regular Modder

Joined: 11.09.2002 20:13
Posts: 127
Location: California
I have a Hardcano II, and I'm trying to connect a DC line to the power of the temp monitor (It was originally a 1.5v battery). But the problem is that, no matter what type of resistor I put on it, it doesn't want to work. It will simply turn on all the LCD markings and just sit there. Maybe over powered, or underpowered??

I tried using from a 5v line, 33ohm, 68ohm, 100ohm, 150ohm, 200ohm, and 275ohm. But all end up in the same situation. =(

I have a theory that the problem is with the mili amps, but how can i solve this problem??

Anyone can you help, plz.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 27.03.2004 03:08 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 22.01.2004 05:30
Posts: 1146
Location: Johnstown PA
read my reply to the same post, but in the electronics catagory.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group