Metku.net

MetkuMods
It is currently 18.07.2019 16:42

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 31.03.2006 17:03 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Viisarimittarit on ihan hienoja joo mutta ei ne kyllä tule heilumaan powerissa "silleen hienosti" etkä niistä liioin mitään olennaista näe. Lämpömittarin mittajohdon voisit haarottaa useammalle sensorille nii vois olla jotain iloakin, pelkkä powerin lämpötila on aika turha tieto.

Ja voisit vaikka lukea kerran nuo postaukses läpi ennen lähettämistä, järkyttävästi typoja.

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07.04.2006 07:48 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Jipa wrote:
Viisarimittarit on ihan hienoja joo mutta ei ne kyllä tule heilumaan powerissa "silleen hienosti" etkä niistä liioin mitään olennaista näe. Lämpömittarin mittajohdon voisit haarottaa useammalle sensorille nii vois olla jotain iloakin, pelkkä powerin lämpötila on aika turha tieto.

Ja voisit vaikka lukea kerran nuo postaukses läpi ennen lähettämistä, järkyttävästi typoja.


typoja on iha pakostaki :/
joo päätin hylätä nuo viisari mittarit


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.04.2006 09:11 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Jipa wrote:
En tiedä "pitäiskö" mutta niin se aina powereissa on.


Missäs se pilkku on niin mä vähän nusasen.
http://www.coolputer.fi/tiedot.asp?t=805
Siis melkein aina.

En oikein ymmärtänyt miksi tuulettimelle pitää laittaa syöttö kytkimen kautta? Mun vuodelta kilpi ja miekka olevalta Antecin 300W virtalähteessä oli jo tuulettimen ohjaus. Tuulettimen nopeus siis muuttuu lämpötilan mukaan.

Ehkä en tajunnut jotain?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.04.2006 16:54 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Errtu wrote:
Jipa wrote:
En tiedä "pitäiskö" mutta niin se aina powereissa on.


Missäs se pilkku on niin mä vähän nusasen.
http://www.coolputer.fi/tiedot.asp?t=805
Siis melkein aina.

En oikein ymmärtänyt miksi tuulettimelle pitää laittaa syöttö kytkimen kautta? Mun vuodelta kilpi ja miekka olevalta Antecin 300W virtalähteessä oli jo tuulettimen ohjaus. Tuulettimen nopeus siis muuttuu lämpötilan mukaan.

Ehkä en tajunnut jotain?


ehkäpä mun oman työkoneen poweri on 15€paska :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group