Metku.net

MetkuMods
It is currently 12.12.2018 00:22

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17.12.2006 22:41 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
StiNgeR wrote:
Niin, ja Prossu, tilaa suoraan ILMAISEKSI ne ubuntun asennuslevyt kotiin. Ei tarvitse kiukutella noiden nettilatausten pätkimisten kanssa...
Tilasin. Udundu kotiin kannettuna 8)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18.12.2006 08:48 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
joo no siinä vähän kestää kylläkin...

nii joo jos windows kovolla on bad sectoreita nii eipäs onnistu kovo-osion tekeminen linuxille jos windows vie aluks kaiken tilan siis et osio on ntfs muodossa.

nii jos lompsasta löytyy ylimääräinen 20 nii voi tilata täältä valmiit levyt melkeen jakeluun kuin jakeluun.
http://koti.mbnet.fi/sankalah/levyt.php

prkl ei näytä olevan päivityksii sit kesäkuun


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18.12.2006 14:59 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Joo mr cd:llä kestää hieman aikaa tulla :lol: , kun tilasin sen siin luki että kestäis 4-6 viikkoon maasta riippuen ja niin pitkään en aio oottaa vaan lainaan levyä joltain kaverilla(jos jollain kaverilla on levy). Onko kukaan tilannu tota ilmasta versioo jos on kauan toimitus kesti?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 30.12.2006 22:40 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Huom, tämä projekti on jäänyt jäihin, koska tähän koteloon tarkoitettu emo meni ykkös koneeseen (ykkös koneen emo ei suostunut käynnistymään ja siinä oli "ihme" liitin). Saatan vielä jatkaa tätä projektia eri osilla jos sellaiset sattuvat eteen. toivottavasti saitte tosta äskeisestä ees jotain selvää.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.02.2007 13:38 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Sisuksia koneeseen en vielä ole löytänyt, mutta jatkoin kotelon modausta hieman. Siloitin korppu aseman paikan pakkelilla. Suunnittelin myös hieman koteloon ikkunan tekoa, vaikka en sitä aikonukkaan tehdä. Laitan koteloon kaksi pientä ikkunaa. No sitten keksin tehdä sellaisen kytkennän, että kun virtalukko on tyyppiä off-on-on niin saisiko helposti toteutettua seuraavan laisen kytkennän:
Kun virtalukon kääntää ensimmäiseen asentoon syttyy koneen valot ja kun kääntää toiseen asentoon ja painaa käynnistys nappia niin kone käynnistyy.
En uskalla alkaa kokeilemaan, koska en halua rikkoa emoa, niin kertokaa onko tietoa miten voi toteuttaa.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.02.2007 19:41 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Tietääkseni ei oikein onnistu koneen omalla powerilla :roll:

Mutta onnistuu, jos laittaa valoille oman (yleis-)muuntajan, josta ne saa virtansa.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.02.2007 20:44 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Onhan ATX-powereissa standby-linja josta tommosille vois ottaa sähköt. Siitä ei kuitenkaan ihan tavattomasti voi repiä virtaa pihalle nii muutamaa lediä enempää ei kannata suunnitella.

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.02.2007 20:52 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Jipa wrote:
Onhan ATX-powereissa standby-linja josta tommosille vois ottaa sähköt. Siitä ei kuitenkaan ihan tavattomasti voi repiä virtaa pihalle nii muutamaa lediä enempää ei kannata suunnitella.
Ite mietin jotain, että poweri on aina päällä ja sittem... :?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 08:10 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Lähtisin itse toteuttamaan kuten opeli kirjoitti. Oma poweri valoille. Kaiken maailman valmiita latureita ja muuntimia saa eurolla viistoista.

Jos tuota yrittää tarkaista siten, että poweri olisi kokoajan päällä, pitäisi emolevylle estää ATX liittimeen kaikki jännitteet sillä kytkimellä. Jos käytetään kahta erillistä poweria, tarvitsee kytkimessä olla vian kaksi kosketinta. Esmes kytkin 0 - 1 - 2, joten 0 asennossa valot ei toimi eikä tietokonekaan. 1 kytketään valojen muuntaja toimimaan. 2 asennolla yhdistetään 14 pin powerilta emolevylle (atx 20-pin liittimestä).. tuolla mahdollistetaan käynnistys napin toiminta.

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 11:48 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Errtu wrote:
Kaiken maailman valmiita latureita ja muuntimia saa eurolla viistoista.
Joo Taijan toteuttaa tolla tyylillä. Eka ajattelin ettei tule siisti kun kotelosta tulee monta virtapiuhaa, mutta sitten keksin, että voihan sen muuntajan modata ottamaan virtansa powerista. :P

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 13:52 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
öö? Powerissas on naaras-virtaliitin vai?

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.02.2007 14:30 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Jipa wrote:
öö? Powerissas on naaras-virtaliitin vai?
Eikun powerin virtaliitimestä (230v) voi kolvata sille muuntajalle piuhat. :)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.02.2007 20:22 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Tästä koneesta tulee musiikin kuunteluun tarkoitettu "mediakone", joten aion laittaa koneeseen luultavasti sisäisen vahvistimen sekä hyvät audioliitännät etupaneeliin. Kuvia en ole vielä kerennyt ottamaan. :twisted:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.02.2007 15:27 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Prossu wrote:
Eikun powerin virtaliitimestä (230v) voi kolvata sille muuntajalle piuhat. :)

Kannattaa olla sitten varovainen niissä 230voltin juotoksissa.
Ja tehdä kunnolla, muuten saattaa tulla koneen sisälle hiukan sinistä strobo -ilmiötä, rätinällä varustettuna :lol:

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.02.2007 15:31 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
maza wrote:
Prossu wrote:
Eikun powerin virtaliitimestä (230v) voi kolvata sille muuntajalle piuhat. :)

Kannattaa olla sitten varovainen niissä 230voltin juotoksissa.
Ja tehdä kunnolla, muuten saattaa tulla koneen sisälle hiukan sinistä strobo -ilmiötä, rätinällä varustettuna :lol:
Hienoja savu effektejä. :lol:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group