Metku.net

MetkuMods
It is currently 30.09.2014 18:51

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 92 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
PostPosted: 16.04.2007 20:59 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Ajattelin tehdä multimedia mikron videoiden runkoon, johon [url=http://www.tehomylly.net/forum/viewtopic.php?t=10718[/url]idean[/url] sain tehomyllyn foorumilta.

En aio kuitenkaan omassa projektissani säilyttää täysin videoiden ulkoasua, vaan esim osa katosta tullaan tekemään maski verkosta.

Koneeseen tulee.
Lcd paneeli (nyt varmaan 1*16 mutta myöhemmin varmaan 4 rivinen)
Clasohlson multimedia kaukosäädin (se valkonen sivulla 13 ATK luettelossa)
Radeon 9250
Ja kaikkee muuta kivaa käyttis tulee oleen varmaan GeeXbox jos osaan asentaa sen (sis lataa levylle).

Tossa kuvia kotelosta:
Image
Image
Image

Kommentteja!?!?!?!?!


Edit:kuvat korjattu!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 07:34 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Kuvat korjattu linkkejä ei -.-


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 11:39 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Vaikea sanoa, kun kuvat on noin pieniä. Jeps, mutta päältäladattava jos on, niin optinen asema kasetti kelkkaan kiinni ja jättää sen toimivaksi. Olisi älyttömän rohea peli!

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 17:25 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Errtu wrote:
optinen asema kasetti kelkkaan kiinni ja jättää sen toimivaksi. Olisi älyttömän rohea peli!
Joo on suunnitelmissa että on tulossa.

Oon parhaillaan purkamassa sisuskalui pois videoista. Siellä on yllättävän paljon tavaraa nyt olen 1 tunnin purkanu ja viel jäljellä 1/5 osa.

Kuvat yritän laittaa isommiksi, joo.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 18:04 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Älä pura mitään mikä vaikuttaa mitenkään laitteen ulkonäköön. Koko nauhuriin koneen tunkemisen idea on välittömästi pilalla jos nappeja puuttuu tms. Jos tulee ongelmia toteutuksen kans nii lähikuva ja selitystä kehiin nii koitetaan keksiä jotain.

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 17.04.2007 18:24 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Prossu wrote:
En aio kuitenkaan omassa projektissani säilyttää täysin videoiden ulkoasua, vaan esim osa katosta tullaan tekemään maski verkosta.

Miksi ?

Kuten Jipakin kirjoitti, idea koneen rakentamiseen jonkun toisen laitteen sisään on siinä, että laite näyttäisi mahdollisimman alkuperäiseltä.

Eli miksi katto verkosta ?
Jos se jotenkin tuuletukseen/ilmankiertoon liittyy, niin verkota ennemmin pohjaa tai takapaneelia.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: 17.04.2007 19:04 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Opelrun wrote:
Jos se jotenkin tuuletukseen/ilmankiertoon liittyy, niin verkota ennemmin pohjaa tai takapaneelia.

Ja muutenki hiukan törkeen näkösiä sellaset "verkkokatot",
ainakin mun mielestä.

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 19:22 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Oke yritän olla laittamatta siihen kattoon niitä tuning verkkoi, mutta kun siinä on sellane ruma kansi juttu. :( Juuri sain purettua loput osat sisältä. Älkää huoliko en ole tehnyt vielä ulkoasulle yhtään mitään. :wink:

Laitan ihan pian ongelma kohdista kuvia, joiden peitämiseen/parantamiseen tarvitsen ideoita. Laitan tällä kertaa kuvat isona niin näkeekin jotain. :D

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 19:27 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Prossu wrote:
Oke yritän olla laittamatta siihen kattoon niitä tuning verkkoi. Älkää huoliko en ole tehnyt vielä ulkoasulle yhtään mitään. :wink:

No hyvä. Ehdit jo pelästyttää meidät kaikki :D

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 19:45 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Nonni tässä nyt ongelmia ekana se katto:

[url=http://img484.imageshack.us/my.php?image=kuva031vp1.jpg[/url]Tää luukku juttu bännii mua, niin oisin halunnu tehä siihen maski verkosta joku 20cm*40cm kohan[/url]
[url=http://img119.imageshack.us/my.php?image=kuva032zi0.jpg[/url]Sitten tässä on sellanen luukku mikä aukeaa ja siellä on näppäimiä oon miettinyt pitäskö sinne sen saranoihin laittaa joku metallin pala, että se ei aukenis kun siellä on nappei mille ei ole käyttöö[/url]

Tomiiks noi kuvat? Jos ei niin kertokaa minne voisin tallentaa kuvat imageshack ei suostukkai toimiin kunnolla!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 19:59 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Kuvat ei toimi...
Imagesäkki kyllä toimii loistavasti, kunhan osaa käyttää.

Kannattaisi kuitenkin heti alkuun pienentää kuvat sellaiseen kokoon, että ne voisi suoraan laittaa foorumille...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 20:01 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Opelrun wrote:
Kuvat ei toimi...
Imagesäkki kyllä toimii loistavasti, kunhan osaa käyttää.

Kannattaisi kuitenkin heti alkuun pienentää kuvat sellaiseen kokoon, että ne voisi suoraan laittaa foorumille...
Joo kyllä se mullakin ennen toimi, mutta nyt ei. No laitan ilmais kotisivuilleni ja siit linkin tänne.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 20:16 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Image Niin mitä tohon aukkoon vois keksii tekis mieli laittaa siihen jotain verkkoo, mutta mitä te tekisitte. Saa ehdottaa!

ImageSitten tossa on tollanen taittuva reuna minkä sisällä on näppäimii. Taijan vaan laittaa siihen saranoitten väliin jonku tapin että sitä ei saa auki (siin on niin paljon turhii nappei) Mielipiteenne?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 20:36 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Kumpaankin kysymykseesi laitan vasta kysymyksen:
Miksi ???

Miksi siihen aukkoon pitäisi väen väkisin tunkea verkkoa ?

Ja se näppäinpaneeli... Se, että sen tapittaisi, jottei saa auki kuuluu ehdottomasti vuoden top 3:seen tyhmimmistä ideoista !

Kannattaa samantien luopua ideasta laittaa pc videoiden sisään, jos tuollaisia ideoita on. Tai tietenkin makunsa kullakin...
En vaan näe mitään järkeä, miksi pitäisi laittaa pc videoiden sisään, jos kumminkin videoiden ulkonäön pilaa :roll:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.04.2007 21:03 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Opelrun wrote:
Kumpaankin kysymykseesi laitan vasta kysymyksen:
Miksi ???

Miksi siihen aukkoon pitäisi väen väkisin tunkea verkkoa ?

Ja se näppäinpaneeli... Se, että sen tapittaisi, jottei saa auki kuuluu ehdottomasti vuoden top 3:seen tyhmimmistä ideoista !

Kannattaa samantien luopua ideasta laittaa pc videoiden sisään, jos tuollaisia ideoita on. Tai tietenkin makunsa kullakin...
En vaan näe mitään järkeä, miksi pitäisi laittaa pc videoiden sisään, jos kumminkin videoiden ulkonäön pilaa :roll:
No onhan noissamuutenkin tuuletus aukkoja, mutta minähän luovuin jo verkosta, mutta voisikohan tuohon laittaa jotain muuta. Saatte vaikuttaa asiaan!!!

Sitten se paneeli eihän se siihen ulkoasuun mitään vaikuta, jos se on lukittuna niin kukaan ei edes voi tietää sen olemssa olosta? Vai kuinka?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 92 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group