Metku.net

MetkuMods
It is currently 09.12.2021 17:09

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 92 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09.05.2007 07:01 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Mun ensimmäinen ja ainoa leluni oli puujuna ja sekin oli patterin välissä. Kuitenkin mulla näyttää olleen asiat paremmin kuin Prossulla, jonka paras lelu oli kuorittu jatkojohto joka oli kytkettynä verkkovirtaan. :lol:

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 09.05.2007 16:11 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Errtu wrote:
Mun ensimmäinen ja ainoa leluni oli puujuna ja sekin oli patterin välissä. Kuitenkin mulla näyttää olleen asiat paremmin kuin Prossulla, jonka paras lelu oli kuorittu jatkojohto joka oli kytkettynä verkkovirtaan. :lol:
Ei hemmetti mä repesin tota lukiessa. Kuorittu jatkojohto 8O Sitten sellaset lukuvalot oli siihen aikaan lelu listan top2 sijalla mutta ne oli sitten joskus 3-4vuotiaana.

Nyt on multimedia mikroon asennettu myös kovo ja dvd-asemat. Enään lcd-näyttö kuntoon ja radeon sekä verkkokortti paikalleen.

GeeXbox on postissa tulossa. Ilmeisesti tällä viikolla.

Tänään kuvii tulossa. :arrow: :mrgreen:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.05.2007 16:33 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
No nyt viimeistään kuvia! Koneessa on kaikki osat paikallaan. Enään lcd näyttö ja kaukosäädin. GeeXbox tuli postissa ja on kivoin linuxeista mitä olen käyttänyt (hih pelkkää ubunduu :mrgreen: ). Sitten ongelmia mihin tarvitsen apuanne.
1. Miten saan asennettua GeeXbox:in kovolle?

2. Miten saan lcd-näytön ja sarjaporttiin litetyn kaukosäätimen toimimaan?

Apua noihin!

Kuvii:
Image
Kaikki osat sisällä. :twisted:
Image
GeeXbox :twisted:
Image
GeeXbox valikko :twisted:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.05.2007 16:47 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Ei ole kamala vaiva hakea GeeXboxin omilta sivuilta asennusopasta kun on yhden linkin päässä etusivulta. http://geexbox.org/en/doc.html#installator

Vaiheitakin on käytännössä yksi ennen ohjatun osuuden alkua, joten jospa tuolla selviäisit. :roll:

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.05.2007 17:25 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Juu elikkä aluksi siihen tulee sellanen komento rivi nii siihen kirjotat :
Code:
install
ja loppu onkin lasten leikkiä (Next napin hakkaamista jos siltä tuntuu)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11.05.2007 09:26 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Maj0r_M0Dder wrote:
Juu elikkä aluksi siihen tulee sellanen komento rivi nii siihen kirjotat :
Code:
install
ja loppu onkin lasten leikkiä (Next napin hakkaamista jos siltä tuntuu)
Kiitos toi toimi. :) Onko normaalia, että siihen tulee sellanen käynnistävalikko missa on kaksi vaihtoehtoa. Ja se menee ylimpään 5 sekunnin päästä. Ja mistäköhän johtuu, että leffat jumittelee.

Sitten voisiko joku kertoo miten on noitten näytön ja kaukkarin kaa toimivuus. Eli miten saa toimimaan?

Ja sit voisko vielä joku kirjottaa tai laittaa linkin jollekkin sivulle missä kerrotaan miten kovolle voi tallentaa musiikkia ja leffoja esim lan kaapelin välityksellä.

Apua :!:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.05.2007 20:14 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Vaihdoin 1,3 ghz prossun 1 ghz duroniin. Joka ei lämpene niin paljoa. hopea tahna oli pursunnut sivuille eikä sitä ollut prosessorin ytimen päällä lähes ollenkaan.

Miksiköhän leffat tökkii ja jumittelee?

Enään pitää laittaa ulkoäön kannalta se vhs lätkä cd aseman kelkkaan.

Kommentteja!!!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.05.2007 20:24 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Prossu wrote:
Miksiköhän leffat tökkii ja jumittelee?

Saattaa olla ettei koneen tehot riitä leffojen pyörittämiseen täydellisesti... :roll:

Prossu wrote:
hopea tahna oli pursunnut sivuille eikä sitä ollut prosessorin ytimen päällä lähes ollenkaan.

Prossun ja siilin välissä ei kuulukkaan olla kuin mahdollisimman ohut kerros.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.05.2007 20:51 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Opelrun wrote:
Saattaa olla ettei koneen tehot riitä leffojen pyörittämiseen täydellisesti... :roll:
Osaatko sanoa mistä osista johtuu ja onko mitään tehtävissä?

kovo: 40g :twisted:
Prossu: 1,0 ghz :twisted:
KeskusMuisti: 256+128mb :twisted:
Näyttis: Asus Radeon 9250 (125mb):twisted:
Emo: MSI MS-6511 :twisted:
Poweri: 250w :twisted:
Opelrun wrote:
Prossun ja siilin välissä ei kuulukkaan olla kuin mahdollisimman ohut kerros.
No käytännössä siinä ei ollut ollenkaan vaan kaikki oli pursunut sivuille. Nyt se on ihan ok. Lämpötilaa en GeeXbox näe. :lol: Bios näyttää koko ajan +63c eikä ole siitä ikinä muuttunut mihinkään. :(

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.05.2007 21:26 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Prossu wrote:
Opelrun wrote:
Prossun ja siilin välissä ei kuulukkaan olla kuin mahdollisimman ohut kerros.
No käytännössä siinä ei ollut ollenkaan vaan kaikki oli pursunut sivuille.

Kyllä siinä juuri se olematon kerros pitäisi olla, vaikkei näkyisikään (Jos väliin on pruikattu sitä tahnaa)...


Prossu wrote:
Osaatko sanoa mistä osista johtuu ja onko mitään tehtävissä?


Uskoisin että lähinnä prossun tehoista johtuu. :roll:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.05.2007 22:06 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Opelrun wrote:
Prossu wrote:
Opelrun wrote:
Prossun ja siilin välissä ei kuulukkaan olla kuin mahdollisimman ohut kerros.
No käytännössä siinä ei ollut ollenkaan vaan kaikki oli pursunut sivuille.

Kyllä siinä juuri se olematon kerros pitäisi olla, vaikkei näkyisikään (Jos väliin on pruikattu sitä tahnaa)...


Prossu wrote:
Osaatko sanoa mistä osista johtuu ja onko mitään tehtävissä?


Uskoisin että lähinnä prossun tehoista johtuu. :roll:
No kun jotku sanoo, että käyttävät 400-800mhz prossuja htpc ja käyttis kans GeeXbox niin
hyvin toimii! Mutta miks mulla sit ei toimi :?: :?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.05.2007 14:25 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Prossu wrote:
No kun jotku sanoo, että käyttävät 400-800mhz prossuja htpc ja käyttis kans GeeXbox niin
hyvin toimii! Mutta miks mulla sit ei toimi :?: :?

1GHz duron on huomattavasti hitaampi kuin 1GHz C7 tai vaikka A64:n.

Taisi testissä 1.5GHz C7 pätkiä A64 @1.5GHz, kun testasivat juurikin elokuvan purkua.

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.05.2007 14:58 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Prossu wrote:
No kun jotku sanoo, että käyttävät 400-800mhz prossuja htpc ja käyttis kans GeeXbox niin
hyvin toimii! Mutta miks mulla sit ei toimi :?: :?


Ja toinen vika että Duronis on niin vähän L2 kakkua ja sekin jo hidastaa videonpurkua...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.05.2007 16:07 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Oke pitää yrittää saada jostain tehokkaampi prossu. Toistaakohan se leffoi nopeemmin jos ne on tallennettu kovolle?

Ihan mielen kiinnolla kysyn, kun alkanu tekeen mieli rakentaa HTPC kotelo kokonaan ite (joo joo teen tän loppuun ja toteuttaisin sen toisen eri osillakin).
Niin mistäköhän saisi noita slimmi cd asemia ja onko mahdollista tehdä sellainen volumen säätö nappi mistä voi säätää volumee (pyöritettävä linuxiin), ja onko tähän sitten jollakin kytkistä, jos ees linuxxiin mahollista???

Pitäskö munkin tehä "Prossun mailma" topic niin kaikki ei kärsis täällä foorumilla kysymysten paljoudesta. :P

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 17.05.2007 17:28 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
"Linuxilla voi tehdä mitä vain" pätee aika hyvin. Kysymys kuuluukin, kuinka helppoa se on.

Slimmiasemia saa sieltä mistä normaalejakin, eli kaupasta. Ainakin Verkkokaupalla näyttää olevan mokomia, enkä keksi miksei muillakin olisi. Lisäksi tarvit adapterin, että saat sen normaali IDEen kiinni.

Ja kyllähän se CD:ltä/DVD:ltä aina hitaampi on kuin kovolta. Ja ainakin kovaäänisempi :F

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 92 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group