Metku.net

MetkuMods
It is currently 09.12.2021 16:44

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 76 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13.07.2007 09:17 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Rälläkkä.

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.07.2007 10:32 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Errtu wrote:
Rälläkkä.
Eip oo rälläkkää eik pylväsporaa. Pitää sit viikon päästä kokeilla dremmelin ja poran yhdistelmällä.

Otan Ouluun dremmelin, viilan ja pleksii mukaan niin voi siellä ollessaan tehä
uuven paneelin. :oops:

Niin ja vois sen alustakin tehä, mutta ei ole enään alua ja haluan, että ne näyttää vähän paksuilta (1mm). :mrgreen:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.07.2007 10:43 
Offline
Senior Modder
Senior Modder
User avatar

Joined: 24.02.2006 16:34
Posts: 349
Location: Oulu, Cpu: C2Q X3210 @ 3.6GHz Vedellä, Emo: Maximus Formula, Muisti: 2GB, HDD: 410Gb, Gpu: HD2900XT
Prossu wrote:
Errtu wrote:
Rälläkkä.
Eip oo rälläkkää eik pylväsporaa. Pitää sit viikon päästä kokeilla dremmelin ja poran yhdistelmällä.

Otan Ouluun dremmelin, viilan ja pleksii mukaan niin voi siellä ollessaan tehä
uuven paneelin. :oops:

Niin ja vois sen alustakin tehä, mutta ei ole enään alua ja haluan, että ne näyttää vähän paksuilta (1mm). :mrgreen:


Mitäs helvettiä sie meinaat tääl oulussa tehä???


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.07.2007 11:08 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Juurihan se sano tekevänsä siellä uuden paneelin ;)

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.07.2007 19:26 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Maj0r_M0Dder wrote:
Prossu wrote:
Errtu wrote:
Rälläkkä.
Eip oo rälläkkää eik pylväsporaa. Pitää sit viikon päästä kokeilla dremmelin ja poran yhdistelmällä.

Otan Ouluun dremmelin, viilan ja pleksii mukaan niin voi siellä ollessaan tehä
uuven paneelin. :oops:

Niin ja vois sen alustakin tehä, mutta ei ole enään alua ja haluan, että ne näyttää vähän paksuilta (1mm). :mrgreen:


Mitäs helvettiä sie meinaat tääl oulussa tehä???
Joo aattelin tulla rääkkään sua tyhmillä kysymyksillä ubundusta. :wink: Oon kotosin Oulusta ja asuin siellä 5 vuotta. Nyt asun Helsinkisssä, mutta käyn vuosittain myös Oulussa.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14.07.2007 17:43 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Pitäs kaukosäätö saada pelaan. Niin voiko ton tv-kortin valmiille kakelle opettaa muitakin käskyi (se on liitetty tv-korttiin)? Tai sit kun ostin clas ohlsonilta sen valkosen pienen usb kaukosäätimen. Niin onko mitään ohjelmaa jolla sille voi opettaa muitakin käskyjä kun ne vakiot. Mukana ei tullut mitään levykettä vaan ajurit onkai valmiina winukassa. Vinkkejä.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14.07.2007 22:46 
Offline
Regular Modder
Regular Modder
User avatar

Joined: 28.08.2005 14:58
Posts: 192
Prossu wrote:
Pitäs kaukosäätö saada pelaan. Niin voiko ton tv-kortin valmiille kakelle opettaa muitakin käskyi (se on liitetty tv-korttiin)? Tai sit kun ostin clas ohlsonilta sen valkosen pienen usb kaukosäätimen. Niin onko mitään ohjelmaa jolla sille voi opettaa muitakin käskyjä kun ne vakiot. Mukana ei tullut mitään levykettä vaan ajurit onkai valmiina winukassa. Vinkkejä.

Siinä valkoisessa ei ole mitään ajureita, se toimii näppäimistönä.
Avaa vaikka notepad ja näpyttele nappuloita, tekstiä se ulos suoltaa.
Se käyttää ohjelmien pikanappeja, siksi toimii vain tietyissä ohjelmissa.
Mutta jos sen liittää sarjaporttiin menevään vastaanottimeen niin sitten tietysti se toimisi, säädinhän vain suoltaa IR pulssejä ulos.

_________________
Image
<TaMz> loli on alaikäinen kawai otus


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14.07.2007 22:49 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
John_Edward wrote:
Prossu wrote:
Pitäs kaukosäätö saada pelaan. Niin voiko ton tv-kortin valmiille kakelle opettaa muitakin käskyi (se on liitetty tv-korttiin)? Tai sit kun ostin clas ohlsonilta sen valkosen pienen usb kaukosäätimen. Niin onko mitään ohjelmaa jolla sille voi opettaa muitakin käskyjä kun ne vakiot. Mukana ei tullut mitään levykettä vaan ajurit onkai valmiina winukassa. Vinkkejä.

Siinä valkoisessa ei ole mitään ajureita, se toimii näppäimistönä.
Avaa vaikka notepad ja näpyttele nappuloita, tekstiä se ulos suoltaa.
Se käyttää ohjelmien pikanappeja, siksi toimii vain tietyissä ohjelmissa.
Mutta jos sen liittää sarjaporttiin menevään vastaanottimeen niin sitten tietysti se toimisi, säädinhän vain suoltaa IR pulssejä ulos.
No entäs se kun sitä voi käyttää myös hiirena?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.07.2007 03:29 
Offline
Regular Modder
Regular Modder
User avatar

Joined: 28.08.2005 14:58
Posts: 192
Windowsissa on olemassa helppokäyttötoiminnoissa nuolinäppäimillä hiiren kursorin liikuttelu.

Mutta edelleenkin, siihen ei ole olemassa ajureita, koska se toimii riisuttuna näppiksenä.
Mutta itse ainakin aion tehdä sarjaporttiin vastaanottimen, heti kun saan osat jostain.
Koska kaukosäädinyksikkö on aika kiva :3
Pitää vaan miettiä miten tuon ohjelmanvalitsimen siinä tekee, että saa toimimaan monessa ohjelmassa.

_________________
Image
<TaMz> loli on alaikäinen kawai otus


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.07.2007 10:45 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
John_Edward wrote:
Windowsissa on olemassa helppokäyttötoiminnoissa nuolinäppäimillä hiiren kursorin liikuttelu.

Mutta edelleenkin, siihen ei ole olemassa ajureita, koska se toimii riisuttuna näppiksenä.
Mutta itse ainakin aion tehdä sarjaporttiin vastaanottimen, heti kun saan osat jostain.
Koska kaukosäädinyksikkö on aika kiva :3
Pitää vaan miettiä miten tuon ohjelmanvalitsimen siinä tekee, että saa toimimaan monessa ohjelmassa.
Mäkin oon tehny ite, mut en saa toimiin. Mulla on sis tää winlirc. Kerro jos saat toimiin.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.07.2007 13:01 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 25.01.2007 23:13
Posts: 72
Prossu wrote:
John_Edward wrote:
Windowsissa on olemassa helppokäyttötoiminnoissa nuolinäppäimillä hiiren kursorin liikuttelu.

Mutta edelleenkin, siihen ei ole olemassa ajureita, koska se toimii riisuttuna näppiksenä.
Mutta itse ainakin aion tehdä sarjaporttiin vastaanottimen, heti kun saan osat jostain.
Koska kaukosäädinyksikkö on aika kiva :3
Pitää vaan miettiä miten tuon ohjelmanvalitsimen siinä tekee, että saa toimimaan monessa ohjelmassa.
Mäkin oon tehny ite, mut en saa toimiin. Mulla on sis tää winlirc. Kerro jos saat toimiin.
Mäki kokosin ton winlircin, muttei hermot sitte riittäny tarpeeks pelata niitten ajureitten yms säätöön ja ennenkaikkea niihi taajuuksiin tai mitälie siin olikaa, ni heitin menemää :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.07.2007 13:02 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Eicca wrote:
Prossu wrote:
John_Edward wrote:
Windowsissa on olemassa helppokäyttötoiminnoissa nuolinäppäimillä hiiren kursorin liikuttelu.

Mutta edelleenkin, siihen ei ole olemassa ajureita, koska se toimii riisuttuna näppiksenä.
Mutta itse ainakin aion tehdä sarjaporttiin vastaanottimen, heti kun saan osat jostain.
Koska kaukosäädinyksikkö on aika kiva :3
Pitää vaan miettiä miten tuon ohjelmanvalitsimen siinä tekee, että saa toimimaan monessa ohjelmassa.
Mäkin oon tehny ite, mut en saa toimiin. Mulla on sis tää winlirc. Kerro jos saat toimiin.
Mäki kokosin ton winlircin, muttei hermot sitte riittäny tarpeeks pelata niitten ajureitten yms säätöön ja ennenkaikkea niihi taajuuksiin tai mitälie siin olikaa, ni heitin menemää :D
Mäkään en vaan tajunnu.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21.07.2007 10:40 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Nyt tuli vähän rahaa niin aattelin ostaa sen bilteeman kaken. Onkohan toi hyvä ja toimiikohan geexboxin kans? Vastatkaa nopee kun meen tänään biltsuun.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21.07.2007 11:48 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Quote:
MULTIMEDIA-KAUKOSÄÄDIN

Tyylikkäästi muotoiltu, mustan ja hopeanvärinen Multimedia-kaukosäädin tietokoneen ohjaamiseen. Langattoman kaukosäätimen ja sen mukana tulevan L.I.S. MCE -ohjelmiston avulla voit kytkeä tietokoneen ja useimmat sen ohjelmista päälle ja päältä pois. Multimedia-kaukosäätimessä on monta painiketta, joilla pystyt ohjaamaan useita ohjelmia. Kaukosäätimen vastaanotin liitetään tietokoneen USB-porttiin.

Järjestelmävaatimukset:
Windows 2000 / 2003 / XP / XP MCE (Media Center Edition 2005).

Kaukosäädin toimii kahdella "AAA" paristolla (kuuluvat toimitukseen). Toimitukseen kuuluu vastaanotin, kaukosäädin, tarranauha, asennus-CD (ja käyttöohje) sekä kaksi paristoa ("AAA").

Tekniset tiedot
Vastaanotin:
• Ohjausyksikkö: USB 1.1 / 2.0 tuki
• Kaapeli: USB-kaapeli
• Ottojännite: DC 5 V
• Mitat: 50 x 50 x 28 mm (l x k x s)
Kaukosäädin:
• Painikkeita: 43 kpl
• IR-formaatti: NEC
• Väri: Musta & hopea
• Paristot: 2 kpl "AAA"
• Mitat: 58 x 184 x 32,5 mm (l x h x s)
• Käyttöjärjestelmä: Windows 2000, 2003, XP, XP MCE
Näyttääkö toi siltä, että toikin perustuu näppäin yhdistelmiin? Ja toimiiko toi L.I.S ohjelmisto xp pro:ssa?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22.07.2007 23:06 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 16.07.2006 22:14
Posts: 865
Vois vaik huomenna laittaa kuvankin siitä mitä uutta on saanut aikaan. Maalasin myös yhden pleksi osan matta mustalla ja hieno tuli.

Aloin tossa leikkiin konkilla, niin tuli mieleeen, että jos laittaa powerin mustaan ja vihreän piuhan väliin konkan ja siitä vielä piuhat emon atx liitäntään niiden normaaleihin pinneihin. Niin eikö koneen tuulettimen ja valot jää silloin vielä hetkeksi päälle, kun kone sammutetaan? :twisted:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 76 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group