Metku.net

MetkuMods
It is currently 15.12.2018 07:58

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 06.10.2004 10:02 
Ajattelin laittaa kyseisen kytkennän xboxiin verkko ja kiintolevyledeille.
Tarvitsenko tuota optoerotinta? Voinko korvata konkan muutamalla 10 mikrofaradin konkalla kytkemällä ne jotenkin, miten?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 06.10.2004 11:36 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Optoerotin on erittäin suositeltava. Ei maksa kuin 80 senttiä tms. Konkkia rinnan kytkemällä niiden arvot summautuu. Pienemmillä voi siis kasata isompaa arvoa vastaavan tällä tavalla.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 06.10.2004 14:52 
Eli 3 kpl 10 mikrofaradin konkkia rinnan =1 kpl 30 mikrofaradin konkka
Näinkö? varmistan vain. Piru kun ei viitsisi pelkkää optoerotinta tilata...
vinkkejä :?:


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 06.10.2004 15:37 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Kyllä se lasku noin menee.

Pelkällä transistorilla voit koettaa saada tuon toimimaan mutta jostain syystä emolevyllä jolla kokeilin niin, signaalit sekosivat ja kytkentä ei toiminut pelkällä trankulla. Opto erottaa sähköisesti emon ja powerin toisistaan ja tällä tavalla kaikki toimi varsin luotettavasti. Ei siinä lähelläsi ole jotain tv-huoltoa tai vastaavaa josta voisit käydä kerjäämässä joko 4n25 tai 4n35:sta?

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 06.10.2004 22:08 
No ei kyllä satu olemaan. Yksi elektroniikkaa kasaava yritys on mutta kuitenkin vähän kaukana. Ja epäilen ettei sillä mitään optoerottimia ole.
Jos joku tietää mistä saisi optoerottimia Kokkola-Viitasaari-Jyväskylä linjalla niin kertokoot. Tuota linjaa näet tulee toisinaan kuljettua. Täytyy kysellä jos jostakin saisin optoerottimen. Eihän mitään pitäisi rikki mennä jos tuota ilman optoerotinta testaan? Ja toimivuutta voi kait testata vaikka potikan kanssa?

Minä kiitän


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 06.10.2004 22:23 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Kyllä tuo varsin kivasti pelasi ihan transistorilla jos labrapowerista antoi sille jännitettä simuloiden siten kovalevyn aktiviteettia. ei vain sitten inahtanutkaan emolevyyn, kun tökkäsi kiinni. Mutta irrallisena toki voi kokeilla vaikka sillä potikalla tai ihan johtimella morsettamalla. :)

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group