Metku.net
http://metku.net/hwforum/

Valitettavasti pakko sanoa että...
http://metku.net/hwforum/viewtopic.php?f=53&t=4805
Page 1 of 1

Author:  Quile [ 13.08.2005 03:41 ]
Post subject:  Valitettavasti pakko sanoa että...

niin että metkun modit paskentuu kerta kerralta :( ennen "tykkäsin" jopa modeista mutta nyt nämä 6-7 viimeistä.. huh huh

Author:  japala [ 13.08.2005 05:05 ]
Post subject: 

Palaute on palautetta, myös tällainen. Olisi toki kiva kuulla, että millaisesta modista Quile sitten pitää? Tässä, kun on elämäkin elettävänä niin voi yksin kaikkea tehdä mutta, kun tuntuu, että esimerkiksi täältä kotimaasta ei vain löydy ketään joka saisi aikaiseksi edes auttavan modaukseen liittyvän artikkelin. Mutta ei oteta paineita. Nykyään, kun katsoo mitä "modaus" on niin ne on näitä full blown koppajuttuja joihin ei vain tavallisella töissä käyvällä, perheellisellä jannulla aikaa. Eli nakkaisinkin pallon nyt myös sinne lukijoille sillä täytyyhän niitä hyviä ideoita olla jos kerta toisten juttuja voidaan niin helposti kommentoida huonoiksi. Makuasioita varmasti pitkälti mutta en minäkään mene sanomaan, että noi viimeisimmät olisi mitään Top 10 kamaa.

Hmm, huomaa, että tätäkin kirjoittaa viiden aikaan yöllä silmät ristissä. ;) Nooh, ehkä tuosta jotain selvää saa... Mutta kuten varmasti porukka huomannut niin modaus on muuttunut aivan joksikin muuksi siitä mitä se oli, kun Metkukin aloitteli. Ainoat modaukset nykyään mitkä pääsee kunnolla julkisuuteen ovat joko rahalla väännettyjä, älyttömän isoja tai muuten tavallisen harrastelijan ulottumattomissa. Toki sekaan mahtuu silloin tällöin joku simppelikin mutta harvakseltaan noita todella hyviä modeja enää tulee. Tuntuu vain, että tällaiset pikkunätit modaukset eivät enää kenellekkään riitä. Lukijat eivät halua oppia itse tekemään modeja/koteloita vaan haluavat ihastella muiden isoja töitä... Mutta tämä toki vain minun mielipiteeni. Jakakaa toki mielellään omanne tähän jatkoksi.

Author:  Quile [ 18.08.2005 18:07 ]
Post subject: 

Kyllä modaajia aina löytyy @qnet #muropaketti yms yms .. mutta mutta hc mods kunniaan :)

Author:  Anonymous256 [ 27.08.2005 15:53 ]
Post subject: 

japala wrote:
Lukijat eivät halua oppia itse tekemään modeja/koteloita vaan haluavat ihastella muiden isoja töitä...


Tuota on kyllä pakko sen verran kommentoida, että ainakin itselläni riittaisi mielenkiintoa, halua ja jopa aikaa modausten vääntämiseen, mutta ongelma on, että minulla ei taida olla mielikuvitusta tai heti kun keksin enemmän tai vähemmän jotain mielenkiintoista, niin idea on jo käytetty.
Viimeisin juttu oli tuo tonkputer (tjs.). Voisihan sen vielä tehdä, mutta eipä siinnä ole enää mitään erikoista. Jos itse alan jotain modaamaan, haluaisin, että ideaa ei ole käytetty tai ainakaan kovin monta kertaa.

Author:  lazzi [ 09.09.2005 15:35 ]
Post subject: 

Modaukseen tarvitaan:

1. Idea.
Syntyy itsestään tai vierailemalla romiksilla, varastossa, kaupoissa tai vaikka tylsällä koulutunnilla piirustellessa. Perusideaa _ei_ kopioida muilta.

2.Tyylitajua ja suunnitelmia.
Ennen aloittamista pitää olla tarpeeksi hyvät perussuunnitelmat modin ominaisuuksista. Usein matkan varrella tarttuu mukaan lisää ideoita ,joka on vain hyvä asia, mutta kaikkeen pitää suhtautua kriittisesti ja hyväksyä se tosiasia että koteloon ei vain voi laittaa punaisia, sinisiä,vihteitä ja keltaisia valoja yhtäaikaa.

3.Kärsivällisyyttä ja uskoa
Aika on toissijainen asia. Oikea modaaja pystyy työstämään modia useita kuukausia tai jopa vuosia jos kerran aika on tiukalla. Omiin kykyihin ja modin onnistumiseen on pakko uskoa, muuten ei tule mitään. Jos joku osa-alue tuntuu liian vaikealta suunniteltavalta, tee jotain toista hetken aikaa niin alitajunta on jo melkein ratkaissut edellisen ongelman.

Modauksesta on tullut taidetta, eikä taidetta tehtäessä voi mennä siitä missä aita on matalin. Syynä vähäisiin huippumodeihin suomessa taitaa olla se, että kädentaitojen, suunnittelukyvyn, taiteellisen silmän, ideointikyvyn ja omistautumisen yhdistelmä on aika harvinainen.

Ja sitten pitää vieläpä jaksaa ottaa koko projektista valokuvia sekä kirjoittaa artikkeli...huoh.. :)

Author:  jonssi [ 10.12.2005 13:39 ]
Post subject: 

...

Author:  Quicki [ 16.12.2005 00:10 ]
Post subject: 

Mulla oli ennen semmonen että en uskaltanut koskea tohon mun koneeseen, mutta tänään keräsin rohkeuteni ja usokoin itseeni niin kyllä siitä tuli jotain. Siksi olenkin niin ylpeä, vähän niinkuin korviksen otto, pelotti kauheesti, mutta ei sattunut yhtään :D

Jännää tää elämä... :D

Author:  Quicki [ 16.12.2005 00:16 ]
Post subject:  Re: Valitettavasti pakko sanoa että...

Quile wrote:
niin että metkun modit paskentuu kerta kerralta :( ennen "tykkäsin" jopa modeista mutta nyt nämä 6-7 viimeistä.. huh huh


Älä houraile hyvä mies.... ! Ei monilla ihmisillä ole varaa mihinkään suuriin modeihin, ja voihan noista metkun modeista vääntää jotain isompaakin, musta ne on ainakin ihan huippuja, ja kerroppas montako suomenkielistä modaus sivua on suomessa ?

Author:  nikas90 [ 16.12.2005 11:31 ]
Post subject:  Re: Valitettavasti pakko sanoa että...

Quicki wrote:
... ja kerroppas montako suomenkielistä modaus sivua on suomessa ?


itse tiedän kolme isompaa saittia metku, muropaketti ja rikkaruoho ( heh)
jos jaksaisi panostaa nii kai itsekin voisi jotain vääntää... tai lähettää metkuun

Author:  japala [ 16.12.2005 11:43 ]
Post subject: 

Juttuja ja ideoita otetaan vastaan. Ei muuta kuin privaviestiä täällä, postia suoraan tai ircissä nykimään hihaa ja katsellaan mitä saadaan syntymään.

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/