Metku.net

MetkuMods
It is currently 28.05.2020 17:28

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: error
PostPosted: 01.10.2006 19:09 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 01.10.2005 14:52
Posts: 24
ok when i load a picture i get this error

Image


i have install port95nt.exe (DLPortIO)

do i need to copy some files to the ppt_lcd6610 folder?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 01.10.2006 20:11 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
Should no need as long as the files are along the path variable...

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 03.10.2006 00:38 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 01.10.2005 14:52
Posts: 24
what do you mean?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 03.10.2006 01:06 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 01.10.2005 14:52
Posts: 24
i solved it.

go to start>run and write regedit and run

Look under:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\

there should i be a folder named dlportio, in there change the value of "Start" to "1".


this took away the error but i dont know if it works cause i doesnt have a lcd yet :wink:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group