Metku.net

MetkuMods
It is currently 14.10.2019 16:31

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Mouse has no response
PostPosted: 19.11.2003 08:18 
After i hooked up my LED it worked and the mouse responded, i used my computer for a while and the turned it off. I changed the mouse back to a standard 1 and turned the computer on. The mouse had no response to movement or clicking, i tried several other mouses and got the same problem, the computer isnt recognising the mouse at all. I am still getting a 5V output to light the LED. Is it possible that i hav damaged my ps/2 port? Can someone please help me because now i am forced to only use my keyboard!


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 19.11.2003 10:13 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
It is possible that the data lines were damaged but this is quite odd if the mouse worked well with that added led... hard to say without seeing the mouse. Would need to see where you tool the power from.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20.11.2003 11:19 
I took the power from the red and black wires directly from the end of the ps/2 cable, i found that when i do a system restore a normal mouse works but when i put the modded mouse bak in, next time i turn the computer on i hav the same problem.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 20.11.2003 11:44 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
This is really odd... what led you are using and do you have a resistor for it? Also, could you tell the colors and positions of all those wires in that PS2 cord connector on mouse side.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25.11.2003 06:49 
I am using a white ultra bright LED with a 100 ohm resistor.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 25.11.2003 08:54 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 24.01.2002 10:09
Posts: 4683
Location: Finland
That sounds about right. Now about those ps2 cord wires. Colors and positions please.

_________________
Metku | AlltheMods | LedCalc | Teknolelu | AndroidCoding
Main Computer: Intel i5, MSI H55M-ED55, 12 Gigabytes of DDR3, 3 Terabytes of HDD, GTX295 and Benq 27"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28.11.2003 15:44 
Okay, im going from left to right looking from behind the mouse.

White, Red, Orange, Black, Yellow, Brown

P.S
Thanks for all your help


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group