Metku.net

MetkuMods
It is currently 20.10.2020 00:04

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: SLI emo & 2näyttöä
PostPosted: 09.09.2005 23:39 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.06.2005 15:43
Posts: 17
joo oon aika uus tallasis asiois jos ette halua neuvoa mua kertokaa joku sivu mist voisin oppia nama jutut eli olis täs uus kone nii aattelin 2näyttöä ja 2 käyttistä...... toimiiko?? miten???
[/b]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.09.2005 00:23 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
2 näyttöä saa, kunhan näytönohjaimessa mahdollisuus 2:lle näytölle...

2 tai enempikin käyttiksiä saa, kunhan on pohjalla käyttis joka multibootia ymmärtää... (itellä ollu vaan win98 ja 2 kpl winXP:itä samaan aikaan)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.09.2005 00:25 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.06.2005 15:43
Posts: 17
olisko sul mtn ohje juttuu ku en kovi tajunnu :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.09.2005 01:11 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Jollet koneista mitään tajua ja haluat 2 näyttöä/ 2 käyttistä, ni osta toinen kone, jossa se toinen näyttö ja käyttis... :lol:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.09.2005 10:44 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.06.2005 15:43
Posts: 17
noo ei sitte.....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.09.2005 12:11 
Offline
Super Modder
Super Modder
User avatar

Joined: 14.06.2005 16:42
Posts: 929
Location: Turku, Finland
Tuli vaan mieleen ku noist näytöis oli juttuu ni myydäänhän niit sellasii haaroituskaapeleit mihin saa kaks näyttöö kiinni
Esim. www.partco.fi
Image

_________________
VAROITUS:
Yllä oleva viesti saattaa sisältää sarkasmia, "haihattelua", asiatonta huumoria tai muita pilkkaavia ilmaisuja.
Lue varauksella!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10.09.2005 13:36 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Ex-Con wrote:
eli olis täs uus kone nii aattelin 2näyttöä ja 2 käyttistä......


Tarkoititko tolla, että haluisit 2 käyttistä samanaikaisesti eri näytöille ? sellainen ei tietääkseni oikein onnistu...

2 erikseen käynnistyvää käyttistä saa kun asentaa ensin esim. Win98 ja sitten WinXP:n. Xp:n asennuksesta valitsee uusi asennus, eikä 98:n päivitys, niin käynnistyksessä voi aina valita kumpaa käyttää.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10.09.2005 21:00 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 09.06.2002 14:10
Posts: 2924
Location: Helsinki, Finland
Opelrun wrote:
Ex-Con wrote:
eli olis täs uus kone nii aattelin 2näyttöä ja 2 käyttistä......


Tarkoititko tolla, että haluisit 2 käyttistä samanaikaisesti eri näytöille ? sellainen ei tietääkseni oikein onnistu...

2 erikseen käynnistyvää käyttistä saa kun asentaa ensin esim. Win98 ja sitten WinXP:n. Xp:n asennuksesta valitsee uusi asennus, eikä 98:n päivitys, niin käynnistyksessä voi aina valita kumpaa käyttää.

Saa jos pistää jollain emulaattorilla kakkos näyttöön. Voip olla kyllä vähän raskasta käyttää kumpaakin.

_________________
Lensflare
http://lensflare.fi/
http://www.flickr.com/photos/ollivanhoja/
http://hbp.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10.09.2005 23:42 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 24.06.2005 15:43
Posts: 17
opel just tota meinasin ja en tieda olisko kovin raskasta ku tulee aika huippu tasoo teho jne ni....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.09.2005 08:46 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder

Joined: 15.08.2004 17:57
Posts: 582
Location: Salo, Finland
Aiheeseen hieman liittyen. Tietääkö kukaan saako jostain DVI-haaroituskaapelin? Ja, saako VGA-DVI-muunnoskaapelista Digitaaliulostulon??? Pitäisi saada Taulu-TV tohon littunäytön kaveriksi.

_________________
Image

-Don't Drink And Drive, Get High And Fly-
-Lsdiodes- I am a believer too.
Project 2 Blue Sold


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12.09.2005 22:59 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder

Joined: 09.06.2002 06:53
Posts: 654
Location: Finland
Kyllähän tää käyttiksen jakaminen kahdelle näytölle ja näppis&hiirisetille on mahdollista. WinXPsp2 tukee sitä. Tarvitset myös emon joka tätä tukee. Muistaakseni joissakin bareborneissa tämä on vakiona. Olli muistanee lisää..?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.09.2005 07:05 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 09.06.2002 14:10
Posts: 2924
Location: Helsinki, Finland
Cza wrote:
Kyllähän tää käyttiksen jakaminen kahdelle näytölle ja näppis&hiirisetille on mahdollista. WinXPsp2 tukee sitä. Tarvitset myös emon joka tätä tukee. Muistaakseni joissakin bareborneissa tämä on vakiona. Olli muistanee lisää..?

Saman käyttiksen, mutta eri käyttiksen ei ;)

_________________
Lensflare
http://lensflare.fi/
http://www.flickr.com/photos/ollivanhoja/
http://hbp.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13.09.2005 17:25 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 07.12.2004 19:45
Posts: 2537
Location: Finland CPU: i5-750 RAM: 4Gt, HDD: 2000 Gt, GFX: RADEON HD 5770, D: 22"+44"
Hmm... Kertoisitko vähän tarkemmin Ex-Con, mitä tarkoitit ?
Mitkä 2 käyttöjärjestelmää samanaikaisesti haluat ?
Vai sama järjestelmä, mut molemmille ruuduille oma työpöytä? (XP:llä suoraan toimii).

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14.09.2005 12:49 
Offline
Ultra Modder
Ultra Modder
User avatar

Joined: 09.06.2002 14:10
Posts: 2924
Location: Helsinki, Finland
Opelrun wrote:
Hmm... Kertoisitko vähän tarkemmin Ex-Con, mitä tarkoitit ?
Mitkä 2 käyttöjärjestelmää samanaikaisesti haluat ?
Vai sama järjestelmä, mut molemmille ruuduille oma työpöytä? (XP:llä suoraan toimii).
´
Niin joissain bareboinessa oli siis silleen, että sai kaks näppistä, hiirtä ja näyttöä jolloin kaksi ihmistä pystyi käyttämään siis samaa konetta.

_________________
Lensflare
http://lensflare.fi/
http://www.flickr.com/photos/ollivanhoja/
http://hbp.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14.09.2005 21:14 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder

Joined: 09.06.2002 06:53
Posts: 654
Location: Finland
Olli wrote:
Opelrun wrote:
Hmm... Kertoisitko vähän tarkemmin Ex-Con, mitä tarkoitit ?
Mitkä 2 käyttöjärjestelmää samanaikaisesti haluat ?
Vai sama järjestelmä, mut molemmille ruuduille oma työpöytä? (XP:llä suoraan toimii).
´
Niin joissain bareboinessa oli siis silleen, että sai kaks näppistä, hiirtä ja näyttöä jolloin kaksi ihmistä pystyi käyttämään siis samaa konetta.

Ja windows osaa jakautua siten että molemmilla näyttää kuin käyttäisi eri tietokonetta. Siis ei kahta hiirtä ruudulla yms. eli kaksi käyttäjää voi olla loggautuneena yhtaikaa sisään omille työpöydilleen.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group