Metku.net

MetkuMods
It is currently 20.11.2019 10:47

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vistan kanssa ongelma
PostPosted: 15.11.2007 22:28 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 09.07.2007 12:05
Posts: 86
Eli kun yritän asennella ohjelmia tai pelejä tietokoneelle, niin tämä herjaa ettei minulla ole tarpeeksi käyttöoikeuksia. Kuitenkin järjestelmänvalvojan profiili tämä on, jolla kirjaudun. Eli sattuuko joku tietämään onko tämä jokin yleinen ongelma vai olenko vaan sössinyt jotain. Pienen ronklaamisen jälkeen lähes kaikki näyttää kuitenkin asentuvan jotenkuten paitsi nyt tuo americas army, joka tyssää johonkin Kernel.... kohtaan ja alkaa puhumaan noista käyttöoikeuksista.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 15.11.2007 22:51 
Offline
Super Modder
Super Modder

Joined: 15.07.2005 20:33
Posts: 1314
Location: Tampere, Finland.
Vaihda AA CoD4:ään nii ongelma poistuu ;)

_________________
A mountain of hardware and gazillion 3dmarks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.11.2007 08:53 
Offline
Veteran Modder
Veteran Modder
User avatar

Joined: 07.04.2006 16:03
Posts: 673
Location: Valkeakoski, Finland CPU: E8400 RAM: 8192Mb HDD: 1020Gb GPU: nV8800GT
Kannattaa kuitenkin ensin koettaa poistaa ongelma kuin lyödä melkein 50€ uuteen peliin. AA on (tai ainakin oli) ilmainen peli.

http://www.google.fi/search?hl=fi&q=ame ... rnel&meta=

http://www.google.fi/search?hl=fi&q=ame ... blem&meta=

http://www.google.fi/search?hl=fi&q=ame ... ista&meta=

Siitä hakemaan. Suurin osa noista sivuista ei lataudu mulla, kun olen töissä, joten en voi korjata ongelmaa puolestasi.

_________________
Muistilista:

Modaus: Mittaa kahdesti, leikkaa vain kerran.
Sähkötyöt: Väri väriin ja loput kannen väliin.
Suunnittelu: Hyvä arvaus on puoli suunnitelmaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 16.11.2007 16:20 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 09.07.2007 12:05
Posts: 86
Kiitosta! Minusta on näköjään tullut uusavuton kun en osaa enää edes googlea käyttää :roll: . Ratkaistu.

Ja ratkaisuhan oli, että tuo asennustiedosto pitää syystä tai toisesta "suorittaa järjestelmänvalvojana", eli oikeaa hiiren painiketta ja siitä valita. Jotenkin vista haluaa "varmentaa" tämän tiedoston. Kuuleman mukaan voi viedä 1-2h...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23.11.2007 15:54 
Offline
Junior Modder
Junior Modder

Joined: 05.01.2006 22:39
Posts: 14
[OFTOPIC]

Vista ongelmista on tehty tällänen hauska mainos, näit on monta erilaista.

linkki:http://www.youtube.com/watch?v=ZRAUlK8_2VE
[OFTOPIC]


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24.07.2008 01:33 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 23.07.2008 23:58
Posts: 66
Siis ohjelman päälle oikeella napilla ja siit oikeudet.....


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24.07.2008 13:56 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 31.05.2008 17:34
Posts: 33
Location: Helsinki | CPU: Core i7 920 | RAM: 6Gt | HDD: WD 640Gt | GFX: ATi 4890
Eli valitse suorita järjestelmän valvojana aina kun asennat. Mutta jos sinua alkaa UAC-ärsyttämään, voit poistaa sen käytöstä. XdN-Tweakerilla voit mm. poistaa UAC:ssa mustan taustan joka tulee aina kun kysytään lupia. Lisäksi sillä voi poistaa UAC:n ylläpidolta tai rajoitetuilta tileiltä. Lisäksi koko UAC:n saa pois käytöstä. Mikäli tietoturvakeskus alkaa huutamaan, mene "Tietoturvakeskus -> "Muuta tapaa, jolla Tietoturvakeskus varoittaa minua -> Älä näytä kuvaketta tai tekstiä

Ja jos haluat muokata Vistaa kehyemmäksi löysin kaksi suomenkielistä vinkkiä :
http://www.kannettavatietokone.fi/artik ... ivu_1.html
http://neko.1g.fi/ohje/Windows_Vista-vinkit/


Top
 Profile  
 
PostPosted: 03.08.2008 17:13 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
Laitan nyt tähän valmiiseen aiheeseen.

Eli on nyt semmonen, että en saa Käyttäjien valvontaa pois päältä. Ennen se on ollu pois päältä. Se meni varmaan takaisin päälle kun tuli päivityksiä. Ja palautuspistettä ei ole. Ja nyt se näyttää niin, että Käyttäjien valvonta on pois päältä, vaikka oikeasti se on päällä.

Päitykset oli kait Defenderin päivityksiä, jos ongelma nyt niistä johtuu. Olen myös kokeillut ottaa Defenderin pois päältä, mutta ei auta.

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: 04.08.2008 20:23 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 31.05.2008 17:34
Posts: 33
Location: Helsinki | CPU: Core i7 920 | RAM: 6Gt | HDD: WD 640Gt | GFX: ATi 4890
J.A.A. wrote:
Laitan nyt tähän valmiiseen aiheeseen.

Eli on nyt semmonen, että en saa Käyttäjien valvontaa pois päältä. Ennen se on ollu pois päältä. Se meni varmaan takaisin päälle kun tuli päivityksiä. Ja palautuspistettä ei ole. Ja nyt se näyttää niin, että Käyttäjien valvonta on pois päältä, vaikka oikeasti se on päällä.

Päitykset oli kait Defenderin päivityksiä, jos ongelma nyt niistä johtuu. Olen myös kokeillut ottaa Defenderin pois päältä, mutta ei auta.


Oletko kokeillut "Käynnistä -> Hae Palvelut -> Sieltä menet käytönvalvonta kohtaan -> Ei käytössä"

Järjestelmänvalvojalle ei muistaakseni voi laittaa käytönvalvontaa...

_________________
HP G7061 : Intel T-2370, 3Gt DDR2-667mhz, 160Gt 5400rpm ja Gma X3100 (128mt)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 05.08.2008 22:39 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
Kokeilin, ei auttanu.

Ja järjestelmänvalvojalle voi laittaan Käyttäjien valvonnan.

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: 06.08.2008 18:06 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 31.05.2008 17:34
Posts: 33
Location: Helsinki | CPU: Core i7 920 | RAM: 6Gt | HDD: WD 640Gt | GFX: ATi 4890
Muuten, tarkoitatko käytönvalvonnalla aikalukkoa vai sitä huutavaa UAC:ta?

_________________
HP G7061 : Intel T-2370, 3Gt DDR2-667mhz, 160Gt 5400rpm ja Gma X3100 (128mt)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 07.08.2008 01:09 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
Wintoosa wrote:
Muuten, tarkoitatko käytönvalvonnalla aikalukkoa vai sitä huutavaa UAC:ta?

UAC:ta.

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: 07.08.2008 17:49 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 31.05.2008 17:34
Posts: 33
Location: Helsinki | CPU: Core i7 920 | RAM: 6Gt | HDD: WD 640Gt | GFX: ATi 4890
Haa, tiedän millä saa UAC:n huutamasta. Vastaus on Xdn-tweaker. Sillä saa pois UAC:n ylläpidolta tai koko koneesta pois käytöstä. Myös UAC:n mustan taustan saa sillä pois. Lataas se ja mene UAC kohtaan ja katso mitä käy kun editoit =) Tuolla sen saa pois.

_________________
HP G7061 : Intel T-2370, 3Gt DDR2-667mhz, 160Gt 5400rpm ja Gma X3100 (128mt)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10.08.2008 02:42 
Offline
Mini Modder
Mini Modder
User avatar

Joined: 21.02.2006 21:32
Posts: 93
Location: Helsinki, Suomi Finland
No nyt onnistu!

_________________
NearCry @AllTheMods
ASUS Z97-Pro Gamer, Intel Core i5-4690K @4.4Ghz, Corsair Vengeance LP 2x4GB, MSI GTX 960 Gaming 2G, HyperX Fury 240GB, WD Red 1TB, Super Flower Leadex Gold 650W, Fractal Design Define R5, Acer X223HQ, Philips 40PFL5537T/12, Windows 8.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: 11.08.2008 17:28 
Offline
Mini Modder
Mini Modder

Joined: 31.05.2008 17:34
Posts: 33
Location: Helsinki | CPU: Core i7 920 | RAM: 6Gt | HDD: WD 640Gt | GFX: ATi 4890
J.A.A. wrote:
No nyt onnistu!


Hienoa, itse otin UAC:stä pois tuon ärsyttävän mustan taustan.

_________________
HP G7061 : Intel T-2370, 3Gt DDR2-667mhz, 160Gt 5400rpm ja Gma X3100 (128mt)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group