MetkuMods

OLED-teknologiaa
4D Systemsiltä


 
Kirjoittaja: Aki Korhonen
Julkaistu: 25.06.2009
Valmistaja: 4D Systems
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Hienon ja helppokäyttöisen näytön saaminen projektiin voi olla hankalaa ja siihen yleensä sisältyy monimutkaista koodikirjastojen kanssa säätämistä jne. Mutta eipä hätää, tässä on siisti ratkaisu ongelmaan: OLED-näyttöjä 4D Systemsiltä, jotka on varustettu valmiilla ja helppokäyttöisillä "emolevyillä".

 

Introcution to 4D Systems OLED Technology
 

4D Systems tarjoaa näitä näyttöjä monessa eri koossa, alkaen (kirjoitushetkellä) 0.96" pienistä näytöistä isoihin 2.83" näyttöihin (kosketuspinnalla tai ilman) ja myös normaaleja LCD-moduuleja 2.2" ja 3.2" kokoisina. Meillä on tällä kertaa pari heidän OLED-näyttöä testattavana ja esittelemme teille pienen 0.96" näytön ja isomman kosketuspinnallisen 2.4" näytön.

 

Introcution to 4D Systems OLED Technology
 

Moduulien sydämenä toimii 4D Systemsin kaksi sulatettua piiriä nimiltään Goldelox ja Picaso, jotka tarjoavat näyttöjen helppokäyttöisyyden ja hienoja ominaisuuksia, joita esittelemme myöhemmin artikkelissa. Moduulien emolevyt sisältävät micro-SD -korttipaikat, piikkirimat sähkölle ja sarjaliikenteelle ja muuta mukavaa. Ensin tutustutaan pieneen postimerkin kokoiseen 0.96" näyttöön, joka on varsin mielenkiintoinen ja monipuolinen kokoisekseen.


Sivuluettelo:

µOLED-96-G1
µOLED-32024-P1T OLED-moduuli kosketuspinnalla
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy