MetkuMods

Assembly '05

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 02.08.2005
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Kehällä

Pääareenalla istuu paljon ihmisiä tietokoneidensa ääressä. Jaloittelijoille Assembly tarjosi laajan valikoiman ständejä, erikoistapahtumia ja lisää pelejä eri puolilla areenaa. Käydään läpi muutamia kiinnostavimpia.

 


Game Heaven

Game Heaven oli paikka kovan luokan pelaajille. Ei musiikkia, ainoastaan paljon huutoa, kun joukkueen jäsenet opastivat toisiaan "B pommille nyt heti!" tai "Apuja! Yksin täällä suojaan ja vihu tuleeeee!!!". Selkeästi paras istumapaikka intohimoisille netti- ja LAN-pelaajille.

 


ASUS

Asus esitteli ständillänsä viimeisimmät emolevynsä ja näyttiksensä. PC-klinikalla oli tarjolla pika-apua kävijöiden tietokoneongelmiin. Lisähoukuttimena ASUS piti tatuointikilpailun, missä kävijöitä yllytettiin keksimään kaikkein siistein ASUS-aiheinen tatuointi. Ehdotukset piti luonnollisesti esitellä iholla, ei tulosteena.

 


Sony

Sony toi uusimmat TFT- ja kannettavamallinsa tapahtumaan. Heillä oli myös muutama erittäin houkutteleva messutarjous kävijöille ja minäkin sain juuri ja juuri pidettyä itseni ostamasta uutta 75P TFT:tä. Heidän ständinsä oli myös yksi harvoista, joissa oli "booth babe". Nähtävästi yritysten markkinointiosastot ajattelevat, etteivät suomalaiset nörtit osaa arvosta vastakkaisen sukupuolen kauneutta. Jospa he vain tietäisivät!

 


EVTEK

Assyillä käy erittäin paljon nuorisoa. Tämä antaakin varsin hyvät edellytykset esitellä heille millaisia koulutusvaihtoehtoja heillä voisi tulevaisuudessa olla. Evtek käytti Applen työasemia houkutellakseen väkeä käymään tutustumassa koulutusohjelmiinsa.

Ulti-mat

 


Ulti-Mat pöytäkiekkoturnaus

Ulti-matin pöytäkiekkoturnaus oli avoin kaikille. Mielestäni varsin hyvä idea sillä peli on kaikille varmasti tuttu ja myös vanhemmatkin kävijät voivat verestää muistojaan tämän ajantappajan parissa.

 


Uudet tuotteet

Muistat ehkä arvostelumme Ulti-mat -hiirimatosta jonka julkaisimme jokin aika sitten. Assemblyillä Ulti-mat julkaisi laajan valikoiman uusia hiirimattoja ja muita tuotteita. Uskon, että näet niitä arvosteltavan tällä sivustolla lähiaikoina, joten pysyttele kuulolla, jos haluat tietää, miten hiiren saa luistamaan pitkin hiirimattoa yhä nopeammin ja tarkemmin.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy