MetkuMods

Assembly '05

Author: Jani 'Japala' Pönkkö
Published: 02.08.2005
In English In English
Suomeksi Suomeksi

 


Big screen

Kaikki demo-, musiikki- ja taidecompot esitettiin tämän jumbon videonäytön kautta. Kaikki materiaali näytettiin myös livenä internetiin ja kaapelitelevisioon osassa Suomea Assembly TV:n toimesta. Yli 70 tuntia katkeamatonta lähetystä koko assyjen keston ajan.

 


Pelaamista pyyhkeen alla

Koska pääareenalla oli satoja tietokoneita, olisi ollut lähes mahdotonta seurata demoja tai kuunnella kilpailutöitä muiden pelatessa tai popittaessa heidän omaa musiikkiaan rajoituksetta. Tästä syystä ennen compon alkua koko areenaa komennettiin "KILL ALL AUDIO AND LIGHTS" erittäin kuvaavien animaatioiden ja voimakkaan musiikin saattelemana. Jopa tämän hienovaraisen kehoituksen jälkeenkin jotkut olivat sen verran päättäväisiä pelaamaan, että keksivät mitä tahansa keinoja voidakseen jatkaa.

 


4k introjen palkinnot

Lavalla jaettiin palkinnot eri compoille. Tässä kuvassa Electronic Artsin edustaja antamassa palkintoja kolmelle parhaalle 4k intron tekijälle. Linkki kaikkiin tuloksiin ja kilpailutöihin löytyy muuten sitten raportin lopusta.

 


Unessa

Assembly tarjoaa kaikki tarvittavat puitteet peseytymiseen. Alueella on myös erilliset tilat nukkumista varten. Jotkut eivät kuitenkaan halunneet jättää paikkojaan ja nukkuivat mitä eriskummallisimmissa asennoissa, jotka vain olivat... no, mahdollisia. Olen kuullut puhuttavan, että joillakin LAN-partyilla on ongelmia varkaiden kanssa. Assyillä tätä ongelmaa ei ole havaittavissa, joten on täysin turvallista lähteä nukkumaan, kun siltä tuntuu ja jättää konepaikka sellaisenaan odottamaan. On-Site security on hyvin organisoitu ja nopea reagoimaan mahdollisesti syntyviin ongelmatilanteisiin.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy