MetkuMods

Assembly '05

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 02.08.2005
In English In English
Suomeksi Suomeksi

 


Jalkapallo (picture copyright Ville Suvanto)

Jalkapallo oli yksi tapahtumista, jonka missasin. Ulkolajeissa oli myös tarjolla koripallo-ottelu. Toisia, erikoisempia lajeja olivat diskettien ja CD-levyjen pituusheitot. Pisin matka, jonka CD-kiekko lensi, oli 62 metriä.

Käytävillä käytiin robosotaa, laulettiin karaokea, kisattiin tanssimattocompoja, Burnout 3 compoja jne. Järjestäjät kannustavat osallistujia järjestämään omia compojaan, joten valikoima kasvanee ensi vuonna vieläkin laajemmaksi. Eli jos sinulta löytyisi jotain mielenkiintoista ideaa, suunnittele ja järjestä ideasi mukainen kisa Assembly '06:lla.

 


Seminaarit

Nyt on käyty läpi pelit, demot ja monta erilaista compoa, mutta jopa näiden kaikkien tapahtumien jälkeen on vielä jotain hiukan erilaista luvassa. Ilmaiset seminaarit ovat vastaus niille, jotka haluavat oppia enemmän demojen ja pelien takana olevista teknologioista ja tekniikoista.

Tänä vuonna seminaareissa oli laaja valikoima aiheita. Esimerkiksi Richard Hurry ATI:lta puhui Crossfire-teknologiasta ja Petri Kero Hybridiltä esitteli kuinka implementoida OpenGL ES sulautettuihin järjestelmiin. Koko tämän vuoden seminaaritarjonta on näkyvissä ARTtech '05 -osiossa Assemby '05 -webbisivuilla.

 


Allekirjoittaneen laitteisto

Lopuksi näkymä omalta konepaikaltani. HP:n kannettava, modattu Xbox ja 7" TFT-näyttö sitä varten. Oli aikamoinen kokemus pelata sen kautta Colin McRae -rallia splitscreeninä. ;)

Loppusanat

Koska tämä oli ensikäyntini Assemblyillä, en voi verrata sitä edelliseen vuoteen. Olen kuullut, että ensi vuonna Assemblyistä on tulossa vielä isompi ja parempi tapahtuma. Kun kyse on 15. kerrasta, järjestäjät haluavat varmasti tehdä parhaansa.

On vaikea kuvitella, mitä tämänhetkisestä formaatista puuttuu. Meillä on pelejä, demoja, musiikkia, taidetta, teknologiaa, seminaareja ja kaikkia muita tapahtumia, joita en edes muista.

Hartwall-Areena on hyvä paikka järjestää kaikki tämä. Lisäksi siellä on viimeisimmät tilat ja laitteet majoittaa kaikki vieraat ja palvella heitä mahdollisimman hyvin. Täytyy vain odottaa, mitä tuleman pitää. Yksi on varmaa; En aio missata ensi vuoden Assemblyjä mistään hinnasta ja toivottavasti sinäkin pääset mukaan!

PS. Täältä löytyvät kaikki tämän vuoden compojen tulokset ja niihin osallistuneet työt. Katso samat demot ja kuuntele samat musiikit joita me hehkutimme paikan päällä.


Kysymyksiä, kommentteja? Vieraile MetkuModsin forumilla.

Lisätietoja

AssemblySivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy