MetkuMods

Assembly Summer '08

Suomen suurin LAN/Demo -tapahtuma
 
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 07.08.2008
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Maailmaan mahtuu monta suurta LAN-tapahtumaa. Assembly on meille suomalaisille suurin ja tutuin. Yli 5000 kävijän voimin ja neljän vauhdikkaan päivän ajan pääsimme jälleen nauttimaan valojen välkkeestä, bassojen jumputuksesta ja hienoista ihmisistä. Mikä onkaan parempi paikka tavata IRC- tai Messenger-tuttujaan?! Kuten myös aiempina vuosina, Assembly-organisaatio oli koonnut varsin kattavan paketin oheisviihdykettä kuten ulkolajeja, seminaareja, paljon kilpailuja niin musiikin, grafiikan kuin demokoodauksen osalta pelaamista unohtamatta.

Tässä katsauksessa käymme valtaosaltaan valokuvien turvin läpi, mitä Metku.net sai matkasta irti. Tekstiä ei ole paljon, mutta huomaa myös kuvatekstit. Anna selaimelle riittävästi aikaa ladata koko sivu ennen selailua, jotta kuvien katseluun käytetty scripti on valmiina käyttöön. Toivon, että tämä raportti antaa sinulle kuvan Assemblyn ydinolemuksesta ja miksi sinunkin tulisi tulla paikalla ensi vuonna.

Assembly Summer '08

Ovet avattiin torstaina 31.07.2008. Tätä edelsi muutaman tunnin valmistelu, jonka aikana konepaikan haltijat päästettiin lastauslavalta pystyttämään laitteistoaan, valojaan jne. Valot areenalla sammutettiin ja Assemblyt olivat valmiina ryntäämään liikkeelle.

Kojut

Hartwall Areena itsessään ei ole järin suuri, mikä ehkä osaltaan pitää kojujen (boothien) määrän pienehkönä. Muutama suuremmista valmistajista esitteli tuoteuutuuksiaan, pari jälleenmyyjää, kuten Jimm's PC-store, myi laitteiston osia tapahtuman kävijöille, ja mahtui mukaan myös opinahjojakin, jotka kalastelivat uusia opiskelijoita. Ehkäpä tämä on kuitenkin osa-alue, jota toivoisin Assemblyn kehittävän. Pelaamisen ja demojen katselun väliin jää paljon aikaa ja sen kuluttaisi varsin mielellään erilaisia kojuja kierrellen.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy