MetkuMods

Assembly Winter '09

Kun ei huvita mennä hiihtämään!
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 27.02.2009
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Tämän vuoden Winter Assemblyt järjestettiin kuluneena viikonloppuna Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa (eli siis Pirkkahallissa). Kesä Assyjen ollessa enemmänkin taiteellisesti suunnatut demoparty taustojensa takia, Winter Assemblyt eroavat niistä melko suurestikkin. Winter Assembly on suunnattu suoraan pelaajille jonka vuoksi kisat ja muutkin ohjelmanumerot liittyvätkin suurelta osin vain pelaamiseen. Itse en ole käynyt Winter Assyillä koskaan aikaisemmin joten en tiennyt mitä tapahtumalta oikein voisi odottaa. Nyt muutamia kuvia paikanpäältä.

Paikan päällä

Itse tapahtuma alkoi perjantaina 20. helmikuuta, mutta sain raahattua itseni paikalle vasta lauantaina iltapäivällä. Olin nähtävästi aivan liian tohkeissani kun saavuin tapahtumapaikalle, sillä en muistanut ottaa tapahtumapaikasta yhtään kuvaa päivänvalossa.

Tässä on sitten muutamia kuvia tapahtumapaikalta. Paikalle oli järjestetty n. 1200 tietokonepaikkaa jotka oli sijoitettuna yhteen Pirkkahallin monista halleista. Konepaikkojen lisäksi sieltä löytyi lava jossa suurin osa kompoista järjestettiin yleisön edessä. Tämä on todellakin melko mukava idea, sillä kompoja on mukavampaa seurata livenä kuin esim. jonkun sivuston kautta.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy