MetkuMods

Assembly Winter '10

LANipelitapahtuma Kaapelitehtaalla

Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 28.01.2010
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Viime vuoden tapaan Summer Assemblyjen lisäksi järjestettiin täysin peleihin keskittyvät Winter Assemblyt. Viime Wintereistä poiketen, tapahtuma järjestettiin tällä kertaa Kaapelitehtaalla Helsingissä, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen sijaan. Teimme pikaisen visiitin nähdäksemme miten uusi sijainti toimii Winterien järjestämispaikkana. Lopulta räpsimme illan ajan kuvia paikanpäällä jonka jälkeen ajelimme takaisin Tampereelle. Tässä on osa kuvista, jotka tallentuivat linssiemme lävitse.

 

Tapahtumaan

 

Assembly Winter '10 - LANipelitapahtuma Kaapelitehtaalla
kuva - www.kaapelitehdas.fi

Matkamme kohti tapahtumaa lähti liikkeelle n. kahden aikaan perjantaina, jolloin käänsimme koslamme kohti etelää. Tuskasen kolmen tunnin päästä kurvasimme vihdoin ja viimein Kaapelitehtaan eteen. Matkamme kesti huomattavasti odotettua pidempään, sillä jumiuduimme keskustan neljän-ruuhkaan. Tältä kannalta tarkasteltuna uusi järjestämissijainti on hieman ongelmallinen. Tampereella tapahtumapaikalle pääsi suoraan moottoritieltä, kun Kaapelitehtaalle päästäksemme pitää ajaa joko keskustan läpi tai kiertää Länsiväylää pitkin. Toki, tämä riippuu täysin siitä mistä suunnasta tapahtumaan on tulossa.

Saavuttuamme paikalle, yksi asia tuli suoraan selväksi. Vaikka parkkeerasimmekin automme suoraan tapahtumapaikan eteen, auto sai olla siinä parkissa vain sen ajan, kun kannoimme tavaroita sisälle. Onneksi löysimme vapaan parkkipaikan suoraan seuraavalta kujalta ja selvisimme parkkimaksuista kolmella eurolla, jolla auto olisi saanut olla paikallaan koko loppu viikonlopun. Varmastikkaan kaikki vierailijat eivät olleet yhtä onnekkaita kuin me, jolloin auton joutui parkkeeraamaan joko huomattavasti kauemmas tai vaihtoehtoisesti maksamaan paljon enemmän. Uusi sijainti ei todellakaan annan paljoa pelivaraa ainakaan parkkeerauksen suhteen.

 

Assembly Winter '10 - LANipelitapahtuma Kaapelitehtaalla
kuva - www.kaapelitehdas.fi

Tapahtuma järjestettiin pääasiassa Kaapelitehtaan Merikaapeli-hallissa. Halli itsessään on erittäin pitkä ja kapea, joten se eroaa huomattavasti siitä tilasta, joka oli tarjolla Pirkkahallissa Tampereella vuotta aikasemmin. Vaikka tila on erilainen, se ei todellakaan tarkoita, että tämä olisi ollut askel huonompaan, päinvastoin. Tässä tilassa tunnelman sai huomattavasti helpommin kohdalleen kuin valtavassa Pirkkahallissa.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy