MetkuMods

Assembly Summer '09

Suomen suurin vuosittainen LAN/Demo -tapahtuma!
 
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 15.08.2009
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Assembly on neljä päivää kestävä "tietokonefestari", joka kerää tuhansia ihmisiä tietokoneineen Harwall Areenalle Helsinkiin. Kävijät pääsevät käymään yritysten ständeillä, viettämään aikaa samoista asioista pitävien ihmisen kanssa ja luonnollisesti pelaamaan niin verkko- kuin lautapelejäkin. Assembly kerää myös saman katon alle paljon luovaa porukkaa, joten luvassa on niin musiikki-, grafiikka- kuin into- ja demo-kilpailujakin.

Tämä oli toinen vuosi putkeen, kun yhdistimme voimamme Boschin/Dremelin kanssa modauksen ja heidän työkalujensa esilletuomiseen. Mielenkiinto ständiämme kohtaan oli kiitettävä ja varsin moni innostui modaamaan livenä kanssamme.

Seuraavat sivut sisältävät lähinnä valokuvia. Koetan liittää mahdollisimman kuvaavan tekstin otoksen liitteeksi, jotta saat parhaan kuvan tapahtumasta. Nauti!

Huomio! Anna sivuille riittävästi aikaa latautua loppuun, jotta kuvaselain toimii oikein. Isoksi klikatun kuvan reunoja painamalla otoksia voi selata eteen- ja taaksepäin.

Rakentelua
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy