MetkuMods

Tee-se-itse multikopteri - osa 1.

Kuinka rakennat itsellesi multikopterin!

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 07.04.2013


In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Yhteenveto

 

Tee-se-itse multikopteri - osa 1. - Kuinka rakennat itsellesi multikopterin!
 

Siinäpä mahtoikin olla kaikki mitä osaan 1. kuuluukin. Näiden tietojen pohjalta sinun pitäisi osata surffata aiheeseen erikoistuneeseen nettikauppaa ja ostaa haluamanlaiseesi kopteriin osat. Mitään tiettyä reseptiähän täydellisen kopterin tekoon ei ole ja osia valittaessa pitää varautua pitkäänkin surffailuun, jotta toistensa kanssa yhteen pelaavat osat löytyy. Koetan vastailla parhaani mukaan tuolla alhaalla kommentteissa esitettyihin kysymyksiin aiheesta.

 

Tee-se-itse multikopteri - osa 1. - Kuinka rakennat itsellesi multikopterin!
 

Seuraavaksi voisikin lähteä dokumentoimaan uuden kopterin rakennusta... Vähän vain mietinnän alla tekeekö seuraavaksi itselle H-Quadin vaiko Tricopterin. Suunnitelman tuon H:n tekoon mahtaa olla pisimmällä ja tavoitteena olisikin tehdä alusta FPV-lentoa varten. Tässä ideana olisi pultata kopterin mukaan toinen kamera ja nakata datalasit silmille ja lentää konetta kuin olisi itse sen kyydissä. Mutta näistä sitten lisää tulevissa osioissa ja tässä vielä lopuksi pieni näyte millaisen kyytiin FPV:llä parhaillaan pääsee!Video by trincotacticalMetku on Facebook


 


Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy