MetkuMods

Tee-se-itse multikopteri - osa 1.

Kuinka rakennat itsellesi multikopterin!

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 07.04.2013


In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Laturit

 

Tee-se-itse multikopteri - osa 1. - Kuinka rakennat itsellesi multikopterin!
 

LiPo-akkuja ei pidä lähteä latailemaan tallin nurkasta löytyvällä auton akkulaturilla. LiPo-akkujen oikeaoppinen lataus älykkäällä laturilla takaa akkujen varman toiminnan pitkälle tulevaisuuteen ja hyvässä lykyssä säästää kotisi tulipalolta.

Kuvan Accucell 6 on varsin hyvä vaihtoehto akkujen latailuun niin 1-6S lipoille kuin vanhemmille nimh- kuin lyijyakuillekin. Älykkään laturista tekee sen kyky käsitellä akkupaketin yksittäisiä kennoja erikseen, taaten näin tasaisen ja laadukkaan latauksen. Laite osaa seurata latauksen etenemistä ja lopettaa latauksen eri ehdoilla (jännitetaso, latausaika, ladattu kapasiteetti jne.).

 

Tee-se-itse multikopteri - osa 1. - Kuinka rakennat itsellesi multikopterin!
 

Accucell 6 laturista puuttuu 12 voltin virtalähde. Tämä ei välttämättä ole edes huono asia, sillä voit ladata kopterin akut liittämällä laturin vaikka autosi akkuun ja lataamalla lentoakut kentällä. Itse käytän läppärin vanhaa virtalähdettä mutta jos et halua etsiä erillistä sopivaa virtalähdettä, markkinoilta löytyy myös malleja joissa tämä poweri on sisäänrakennettuna. Kuvassa näkyvissä on varsin näppärä ja noin 20 euroa maksava 80 watin laturi omalla powerillaan.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy