MetkuMods

Nintendo DS Homebrew

Työkalut joilla ottaa kaikki irti NDS-pelikoneesta.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 16.01.2007
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Se pullukka äijä punaisessa nutussa toi uuden Nintendo DS:n jolla leikkiä?! Pelit, jotka sait laitteen mukana, pitivät mielenkiintoa yllä hetken mutta nyt kaipaat jotain muuta? Kuten niin monen muunkin pelikonsolin kohdalla, Nintendo DS:n toiminnallisuutta voi laajentaa erinäisin laitteisto- ja ohjelmistovirityksin. Miksi vain pelata laitteella, joka pystyy niin paljon muuhunkin?

Tässä artikkelissa tutustumme mitä laitteisto- ja ohjelmistolaajennuksia NDS:lle on saatavilla ja mitä toimenpiteitä vaatii saada ne juttelemaan samaa kieltä.

Laitteisto

Artikkeli keskittyy Nintendo DS Liteen, mutta suurin osa laitteistoista istuu vanhempaan NDS:ään suoraan tai sille on saatavilla rinnakkaismallit.

Koska nämä työkalut mahdollistavat peleistä ja ohjelmista otettujen laittomien ROM-kopioiden käytön, tulen poistamaan kaikki näihin liittyvät kommentit ja kysymykset forumista. Pidä mielesi puhtaana, osta pelisi ja tue ohjelmistotaloja.

 

NDS-pelilaitteessa on kaksi laajennusporttia; Takana Slot 1 (DS-korttipaikka) ja laitteen etuosasta löytyy Slot 2 (GBA-korttipaikka), jota käytetään GameBoy Advancelle tehtyjen pelien pelaamisessa. NDS:lle on ollut saatavissa jo pidemmän aikaa Mediasovittimia, jotka ovat käyttäneet näitä molempia portteja eri kombinaatioilla, mutta tänäpäivänä suuntaus on ollut Slot 1:stä suosivaa. Slot 1 tuo monta hyötyä Slot 2:een nähden, kuten akkujen säästön ja toimivuuden ilman PassMe-korttia tai pelilaitteen firmwaren päivitystä hakkeroidulla versiolla.

Laitteet

 

Tässä artikkelissa/arvostelussa tuon esille muutaman Slot 1- ja Slot 2 -pohjaisen ratkaisun. Vastaavia laitteita tekee useampikin valmistaja, mutta ominaisuuksiltaan ne ovat yllättävänkin paljon samankaltaisia. Mielestäni nyt esiteltävät tuotteet antavat kuitenkin kattavan kuvan, mistä lähteä liikkeelle hakemaan laajemmin tietoa aiheesta.

Mukana tällä kertaa ovat; EZPass 3, jota käytetään Slot 2-laitteiden yhteydessä. G6Lite ja SuperCard Lite ovat varsinaiset Slot 2-mediasovittimet. DS-Xtreme on yksi viimeisimmän sukupolven Slot 1-sovittimista, joka toimii ilman EZPassin kaltaisten korttien tukea.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google


 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy