MetkuMods

Baby SATA

Lyhennä itse SATA-kaapelisi.
Kirjoittaja: Otto 'Yoshi' Suhonen
Julkaistu: 21.10.2007
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Kaapelin valmistelu

 


 

Kuori kaapelin punaista eristettä n. 3-4 mm matkalta. Eristeen alta löytyy kahdeksan johdinta, joiden järjestys on seuraava: GND, DATA1, DATA2, GND, GND, DATA3, DATA 4 ja GND. Maajohtimia ei ole eristetty.

 


 

Yksi huomioitava asia on, että johtimia on yhteensä kahdeksan ja juotosnastoja vain seitsemän. Näin ollen kaksi keskimmäistä GND-johdinta juotetaan samaan nastaan (nasta 4).

Asettele kuoritut johtimet sopivasti juotosnastojen päälle, josta ne on helppo juottaa kiinni. HUOM ! Suosittelen juotosapulaisen käyttöä, koska muutoin näinkin ohuiden johtimien juottaminen on yhtä tuskaa, varsinkin jos kätesi sattuvat tärisemään hieman (kuten allekirjoittaneella )

 


 

Asettele kaapeli pöydälle / juotosapulaiseen siten, että liittimet asettuvat kuvan kaltaisesti (liittimien asennot merkitty kuvaan punaisella).

Valmis

 


 

Asettele muovikuori takaisin liittimen ylle ja kiinnitä se paikalleen tipalla pikaliimaa. Voit myös halutessasi peittää juotokset kuumaliimalla kuten ne olivat purettaessa. Tämä lisää toimintavarmuutta ja pitää juotokset ehjinä kovemmassakin mekaanisessa rasituksessa.

 


 

Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Parantaa ilmankiertoa
 • Vähentää kaapelisotkua


 • MIINUKSET 
 • -
 •  


  Ja siinä se on - juuri haluamasi mittainen kaapeli, joka istuu paikalleen kuin valettu (jos mittasit kaiken alussa oikein). Näkymä koteloikkunan takaa on astetta siistimpi ilman ylimääräistä kaapelilenkkiä roikkumassa sen edessä tai makaamassa kotelon pohjalla.

  Suhonen kiittää ja kumartaa sekä kehottaa muitakin tekemään tämän yksinkertaisen modin. Tarvitset vain 15 minuuttia ja hieman tahtoa ja teet kotelosi sisänäkymästä huomattavasti siistimmän.

  Sana päätoimittajalta
  Tämä modiartikkeli julkistettiin ensimmäisenä Yoshin toimesta galleriasivustollamme - Allthemods.com. Jos olet modannut jotain ja haluat näyttää sen muille, käy ihmeessä sivuillamme. Voit käyttää yksittäisiä kuvia, rakentaa useamman otoksen albumeita tai kirjoittaa jopa täysimittaisia artikkeleita. Jos et ole vielä löytänyt aihetta modillesi, käy hakemassa sivuilta hyviä ideoita ja anna palautetta ja arvostele muiden modeja. Nähdään siellä!


  Kysymyksiä tai kommentteja tästä modista? Vieraile Metku.netin forumilla.  Aiheeseen liittyvät artikkelit Metkussa:


  Antec Fusion Black 430

  Antec Sonata III

  Kiintelevysirkkeli

  Embryo Zero  Sivut:  1 2 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Notice!
  En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

  Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy