MetkuMods

Jalkapedaali Dremelille

Vapauta kätesi - säädä Dremelisi nopeutta käyttäen jalkojasi.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 25.03.2007
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Valmiina toimintaan


Grr, unohdin sitten ne ledit...

Käytössä


Kaiverrus on varsin mukava tapa koristella vanhoja lasisia pulloja ja purkkeja. Tiedän, että saan tästä palautetta, mutta symbolin pitäisi esittää jotain mikä tarkoittaa rakkautta.


Myös vaimo halusi testata kaiverrusta ja polkimen toimintaa. Poljin toimi hänestä varsin hyvin ja sitä oppi käyttämään nopeasti. Tähän vaikuttanee hänen vuosien käyttökokemus ompelukoneista, mutta oppimiskynnys lienee kohtuu alhainen kenelle vain.

Yhteenveto


Kuten sanoin jo esipuheessa artikkelin alussa, on erittäin mukava löytää joku pieni asia, jolla tehdä elämästä hiukan helpompaa. Tämä modaus sopii kyllä varsin hyvin kategoriaan: Miksi en ajatellut tätä jo aiemmin?!

Parasta antia tässä modissa on mielestäni myös se, että tällä et vaikuta itse sähkötyökalun takuuseen millään tavalla. Pedaali istuu nätisti pistorasian ja työkalun välissä itsekseen. Jos jossain vaiheessa vaihdat Dremelisi johonkin tehokkaamaan tai monipuolisempaan malliin voit jatkaa pedaalin käyttöä entiseen tapaan. Tällöin sinun tulee vain tarkastaa, että uuden laitteen ottoteho ei ylitä polkimen vastuksen kestämää tehoa. Älä siis käytä 90 watin poljinta 300 watin pylväsporakoneen ohjaukseen. Vaikka oma Dremel-kopioni ottaakin parhaimmillaan sen 135 wattia valtakunnaverkosta, toimii se hyvin yksiin 90 watin säätimen kanssa. Tämä johtuu siitä, että olen säätänyt työkalun oman kierrosnopeussäätimen varsin alas. Tällöin, vaikka polkaisen polkimen pohjaan, ei itse laite ota moottorinsa mahdollistamaa maksimivirtaa.

Nyt toivonkin, että sait artikkelista jotain hyödyllistä irti. Mutta ennenkuin lähdet rakentamaan omaasi, muista; Verkkovirta voi tappaa sinut, aivan aikuisten oikeasti!

Digg thisKysymyksiä, kommentteja? Vieraile MetkuModsin forumilla.

Aikaisemmat, aiheeseen liittyvät artikkelit Metkussa

Arvostelut:
Mods:
  • Project: LogiNoki
    Logitechin pelihiiri tapaa Nokian matkapuhelinteknologian.
  • Viski-PC
    Puhuttaessa lasin kaiverruksesta ei todellakaan pidä unohtaa Viski-PC:tä.Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy