MetkuMods

iTalkman

Vanhalle matkapuhelimelle uusi elämä

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 19.02.2011
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Jälleen yksi tarkoitusta vailla oleva luomus, josta puuttuu niin toiminnallisuus kuin tyylikin. Kuitenkin se vaati saada syntyä. Osittain todistaakseni itselleni, että se voidaan tehdä ja toisaalta siksi, että asiakas vaati sen valmiksi.

MTV3 otti yhteyttä ja halusi palkinnon kilpailuunsa. Suunnittelulle annettiin vapaat kädet, mutta tuotoksen tuli sisältää kolme komponenttia: Mobira Talkman -matkapuhelin, Apple iPhone ja jääkaappi. Tämä artikkeli kertoo nyt tarinan, kuinka syntyi myöhemmin nimensä saanut iTalkman.

 

iTalkman - Vanhalle matkapuhelimelle uusi elämä
 

 

Mobira Talkman

 

iTalkman - Vanhalle matkapuhelimelle uusi elämä
 

Olin kovin innokas aloittamaan projektin ja lähes unohdin ottaa kuvan Talkmanista ennen sen purkamista. Puhelimessa, jonka sain projektia varten, ei ollut antennia eikä virtalähdettä, mutta onneksi edellisestä Talkman-projektista Datamanista jäi poweri yli.

Puhelin oli täydessä toimintakunnossa, mutta koska NMT-verkko on mennyttä, näiden laitteiden säilytykselle ei ole enää muuta kuin sentimentaaliset syyt. Jotkut radioamatöörit tosin modaavat näitä käyttöönsä eri taajuusalueille, mutta meidän tapauksessa ratkaisu oli selkeä; sisuskalut pihalle!
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy