MetkuMods

Project: LogiNoki

Logitech G5 -laserhiiren ja Nokia 6610 -matkapuhelimen LCD-näytön hybridi
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 25.07.2006
Vaikeusaste: 1 Dremel - Helppo ; 5 Dremeliä - Vaikea
Tarvittava aika: Kahdesta kolmeen päivää
Hinta: Hiiri: 45 euroa
LCD+ohjain: 30 euroa
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Kaikki kasaanJohdotettu

Jesper Jelu:sta varmisti, että ohjaimen piirilevy sopii täysin näytön taakse. Tämä säästää paljon tilaa ja mahdollistaa näytön pulttaamisen kiinni melkein mihin mieli tekee.Valmiit pantavaksi yhteen

Kolme perusosaa, joista hiiri muodostuu. Pohja johon kiinnittyy hiiren elektroniikka, runko johon näyttö ja sen sovitin on liimailtu ja kuoret komean värisenä ja ikkunoituna.Onnettomuus iskee

Ehkä koetin saada kaiken kasaan hiukan liian nopeasti ja tästähän tietty seurasi onnettomuus. Rajailin näytön reunojen valkoisia alueita piiloon sähkömiehenteipillä ja mitä ilmeisimmin nirhaisin kirurginveitsellä epähuomiossani taipuisan johdinnipun poikki. Tämän johdosta käsissäni oli kuollut LCD-näyttö. Ohjaimelle ei käynyt mitenkään, joten akuutti tarve koski vain uutta 6610-näyttöä. Parin päivän päästä sain paketin Jesperiltä ja homma rullasi jälleen.

Tämä toiminee hyvänä muistutuksena ainakin itselle, kuinka helposti hommat voi sössiä liian kiireen kanssa. Kaikki oli testattu ja valmiina, mutta jäljellä oli muutama tarkkuutta vaativa toimenpide. Ehkäpä ensi kerralla annan tälle tarkkuudelle enemmän aikaa.

ValmiinaValmiina kaupan hyllyyn ;)

Henkilökohtaisesti pidän hiiren väristä todella paljon. Muutenkin maalauksen lopputulos on jäljeltään paras maalaukseni tähän päivään mennessä. Rinnakkaisporttiliittimen kuoret olivat alkujaan harmaat, joten maalasin ne mustalla vinyylimaalilla joka imeytyy kuorien muovin sisään. Tämä takaa kulutusta kestävän pinnan.

Kuvassa näkyy myös hyvin kaareva ikkuna. Muotonsa takia ikkuna aiheutti harmaita hiuksia valokuvauksessa. Toivottavasti seuraavan sivun kuvat kuitenkin tekevät näytölle oikeutta.Grafiikat

En halunnut muuttaa oranssien korostuksien värejä millään tavalla. Sininen ja oranssi vaikuttivat toimivan keskenään varsin hyvin. Jos maaliruiskun käyttötaitoni olisivat olleet yhtään paremmat, olisin varmaankin innostunut maalaamaan enemmän yksityiskohtia kuoriin. Ei sillä, että ne mitään lisukkeita enää tarvitsisikaan. "Vähemmän on enemmän", kuten jotkin ihmiset tapaavat sanovat.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy