MetkuMods

Metku-flipperi

Maailman ensimmäinen vesijäähdytetty flipperi!

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 16.01.2012
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Jalat

 

Metku-flipperi - Maailman ensimmäinen vesijäähdytetty flipperi!
 

Valtaosa flippereistä seisoo neljällä jalalla. Perinteisissä flippereissä alalaatikko on kuitenkin huomattavasti korkeampi kuin tässä digitaaliversiossa, joten jaloista tulisi huomattavasti pidemmät kuin esikuvissa. Vakaus on todellinen huolenaihe.

Haettuani tovin sopivia jalkoja, löysin paikallisesta halpakaupasta huonekalukäyttöön tarkoitettuja putkijalkoja. Valikoimissa ei ollut suoraan haluttua pituutta, joten otin seuraavat pidemmät ja keskityin niiden lyhentämiseen.

Jalkojen päässä oleva tulppa on väännettävissä irti, jolloin putkiosan voi sahata haluamaansa mittaan. Tämän jälkeen tulpan voi työntää takaisin paikoilleen.

 

Sivulistat

 

Metku-flipperi - Maailman ensimmäinen vesijäähdytetty flipperi!
 

Aikataulun luomat paineet näkyvät jälleen kuvien määrässä. :( Tässä otoksessa olen asentamassa alumiinisia reunalistoja laatikon yläreunoihin. Listalla on kaksikin tehtävää; pitää pelialueen kansilasi paikallaan ja pyöristää laatikon reunat, jotta pelaajalla olisi mukavampi pitää kämmeniään reunan päällä pidempiä aikoja.

 

Metku-flipperi - Maailman ensimmäinen vesijäähdytetty flipperi!
 

Kaikki kulmat sahattiin vapaalla kädellä rautasahaa hyödyntäen. Vaikka reunat näyttävät kuvissa melkoisen teräviltä, kulmat on kuitenkin hiottu pyöreiksi, eivätkä näin ollen aiheuta haavoja tai naarmuja käsiin tai repeämiä vaatteisiin.

 

Metku-flipperi - Maailman ensimmäinen vesijäähdytetty flipperi!
 

Tässä ainoa kuva kotelon alapuolelta. Tästä saa hyvän käsityksen miten jalat on kiinnitetty laatikkoon. Jalkojen ja laatikon välissä on suikaleet 12 millistä vesivaneria antamassa rakenteellista tukea. Nämä palat mahdollistavat flipperin käytön myös ilman jalkoja, sillä ne nostavat laatikon irti pöytäpinnasta siten, että kuvassa näkyvän rililäkön läpi saadaan imettyä jäähdytysilmaa laitteen sisään.

Punaisella ympyröity musta piste on 32-tuuman television infrapunasilmä. Tämä mahdollistaa television asetusten säätämisen kaukosäätimen avulla.Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy