MetkuMods

Metku-flipperi

Maailman ensimmäinen vesijäähdytetty flipperi!

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 16.01.2012
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Videot

 

The end

Että sellaista. Hauskaa oli valtaosasta rakennusaikaa vaikka aikataulustressi meinasikin painaa vähän päälle. Tiedä sitten jääkö tämä viimeiseksi suureksi rakenteluksi Assyjä varten, varsinkin nyt, kun kesäkuu menee reissussa Atlantin tuolla puolen. Toisaalta eipä sitä kummoista kipinää tarvi, kun saha alkaa soimaan ja vasara paukkumaan. Ne pitäkööt peukkuja, jotka haluaa jotain vastaavaa nähdä seuraavallakin kerralla.

Flipperiä olisi voinut viedä paljon pidemmällekin käyttäen solenoideja, rumble-moottoreita, valoja jne. mutta tällaiseksi kotikoneeksi tämä on varsin riittävä. Netistä löytyy varsin paljon ohjeita digiflippereiden rakentamiseen mutta ne vaativat melkoisen annoksen intoa ja halua värkätä, että niitä jaksaa kahlata läpi ja yhdistellä toisiinsa. Olin osaltaan hiukan yllättynytkin miten heikkoa softapuolen tuki tällaisille on. Toki emulaattorit löytyy jne. mutta ne tarvitsevat turhankin pitkiä scripti- ja sovellusketjuja tarjotakseen täyden elämyksen. Ehkäpä joku ottaa asian omakseen ja alkaa rakentamaan kaiken kattavan softapaketin, sillä näin jälkeen päin ajateltuna softan virittelyyn meni vähintäänkin yhtä paljon aikaa kuin itse lootan rakentamiseen.

Kiitoksia sponsoreilla tuesta ja kiitoksia sinulle mielenkiinnostasi projektia kohtaan. Vastaan kysymyksiin varsin mielelläni!Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy