MetkuMods

Project : Mobira Dataman

"Ohjeet" kuinka 25 vuotta vanhasta matkapuhelimesta muokataan HTPC.
 
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 25.08.2009
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Jäähdytys

Pahoittelen matkapuhelimella otettuja kuvia. Muutakaan ei sattunut taskussa olemaan tilanteen tultua eteen. :(

 

Mobira Dataman
 

Ajattelin kerrankin ottaa ja ostaa laadukkaan reikäsahan, jolla koettaa tehdä reikää kotelon kylkeen. Aiemmat halpisversiot ovat vieneet lähinnä hermot. Johtuiko sitten terän laadusta vai panelin materiaalin pehmeydestä, mutta reikä syntyi vallan helposti. Itse leuat, joihin kappale olisi pitänyt kiinnittää, olivat hitusen turhan kapeat ja tästä johtuu hienoinen ylivarustelu nippusiteiden kanssa.  

Mobira Dataman
 

En muista mistä verkko oikein on kotoisin, mutta se ajoi tässä tapauksessa asiansa oikein hyvin. Kierrätys kunniaan ja sitä rataa... Pari pisaraa kuumaliimaa ja jälleen yksi ongelma ratkaistu.

DVI

 

Mobira Dataman
 

Emolevyltä löytyi montakin vaihtoehtoa kuvan tuottamiseksi televisioon - SVideo, komposiitti, komponentti, VGA, DVI ja pari kappaletta LVDS (Low-voltage differential signaling) -liitintä digitaalisia paneleita varten (LCD:t jne.). Talkman valitsi liittimen puolestani, sillä sen pohjasta löytyi kuin DVI:lle luotu 15-pinnistä D-liitintä varten tehty aukko.

DVI-liitin itsessään on istutettu pienelle piirilevyn palalle, jota joutui vielä entisestäänkin pienentämään. Ei kuitenkaan mitään, mistä ei rautasahalla selviäisi.

 

Mobira Dataman
 

DVI-liitäntä valmiina palveluun. D-liittimen reiän lisäksi oli mukava löytää kaksi valmiiksi porattua reikää, jotka sopivan enemmän kuin hyvin ääniliittimien tuontiin kotelon takaosaan. Kuin kotelo olisi joskus suunniteltukin tietokonekäyttöä ajatellen.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy