MetkuMods

TransTFT

Kirjoittaja: Antti Hakala
Julkaistu: 07.02.2006
Kulut: ~100 euroa
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Kuoret

 


Työalue

Perusnäkymä modaajan työpisteeseen...

Lopuksi hommasin akryyliä näytön pinnaksi ja polykarbonaattia jalustaan. Jalustan sentin paksuinen polykarbonaattipala maksoi 15 euroa. Kotona huomasin, että osien reunat ovat varsin kaukana suorakulmista, joten jouduin kuviosahahommiin. Vatupassista ja puristimista saa hyvän ohjaimen jota vasten kuviosahalla saa suoraa jälkeä. Lopuksi hioin kaikki leikkauspinnat 600-800-1000 vesihiomapapereilla.

Muutama ruuvinreiän poraus joihin sain katkottua 2 kappaletta halpoja ja huonoja teriä. Sitten vain osat kasaan. Kasaamisessa ongelman aiheutti aikaisemmin katkennut liitin. Kun painoin sitä paikoilleen, se runttasi vastakappaleensa pinnejä poikki. Jouduin kolvaamaan hyppylankoja näiden pinnien ohi, joka oli hyvin vaikeaa osien pienen koon vuoksi. Ilman hyppylankoja värit näkyivät väärin joten onneksi ongelmasta selvisi kolvailulla.

 


Etulevy paikoillaan

 


Ruuvit

Ruuvit kävin hakemassa paikallisesta rautakaupasta. Etsin ulkonäön perusteella vähiten rumia ja löytyihän niitä mustia kuusiokoloja. Muttereiden virkaa toimittavat eräänlaiset ruuvitankojen jatkepaloiksi tarkoitetut osat. Ne on maalattu mustiksi. Akryylin pölyn- ja roskanimukyky selviää myös tästä kuvasta.

 


Jalusta

Jalustan kulmissa olevat ruuvit nostavat pohjalevyn ilmaan, jotta se ei naarmuunnu siirreltäessä. Näyttöä ei siis ole ruuvattu pöytään kiinni. ;)

 


Jalusta takaa

Kromiputken sisällä kulkee johdot virtanapille. Tähän käytin tavallista suihkuletkua josta lyhensin palasen ja siistin päät kutistesukalla kuumailmapuhaltimen avustuksella. Näppäinten käyttöergonomia ei ole enää kehuttava, mutta niitä ei tarvitse juuri painella sillä näyttö käynnistyy itsestään huomatessaan kuvasignaalin tietokoneelta.

 


Pöydällä valmiina käyttöön

TFT-paneli on nyt "kuoritettu" ja viimeistelty käyttökuntoon. Tämä olisi varsin hyvä paikka lopettaa modaaminen mutta halusin silti vielä tehdä viimeisen pienen lisäyksen...
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy