MetkuMods

Viski-PC

Kirjoittaja: Janos Marton
Julkaistu: 03.02.2006
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Parempi jäähdytys

Tässä vaiheessa kävi ilmeiseksi, ettei jäähdytys toiminut aivan toivomallani tavalla. Puolen tunnin käytön jälkeen pullo alkoi lämmitä, joten purin komponentit pullosta ja sijoitin näytönohjaimelle tarkoitetun tuulettimen pullon kaulaan. Tämän lisäksi porasin kuusi reikää sivupaneliin, jotta viileän ilman saanti pullon sisään varmistuu. Myös pullon korkissa on nyt reikä, mutta se on niin pieni, että ensivilkaisulta pullo näyttää koskemattomalta. Nämä toimenpiteet paransivat jäähdytystä sen verran, että lämpötilat pysyvät hyvin kurissa.


Tuuletin asennettuna pullon kaulaan

 


Lisäreiät sivupanelissa

Käytössä

 


"Palvelemassa"

Valmistuttuaan Viski-PC sijoitettiin muiden pullojen joukkoon olohuoneeseen. Ehkäpä minun pitäisi seuraavaksi alkaa suunnittelemaan pullo-PC-klusteria... Yhdistää hauskuus, joka syntyy pullojen tyjentämisestä hyvässä seurassa ja tämän jälkeen niiden modauksesta. ;)

Janos Marton


Käyttökone

Aloitin modaamisen noin 5-6 vuotta sitten, kun kyllästyin valkoisiin, kulmikkaisiin tietokonelaatikoihin. Nykyinen käyttökoneeni on Apple PowerMac G4 Quicksilver, joka pitää sisällään A64-raudan. Lisäsin keulaan kolmannen asemapaikan kahden vakion yläpuolelle ja asensin myös "pakolliset" siniset valot.

Päivitys 06.02.2006

Olemme saaneet paljon kysymyksiä koskien artikkelissa käytettyä emolevyä. Emolevy on siis tyyppiä JREX-786LCD ja löytyy esimerkiksi Kontronin kotisivuilta.


Tämä oli toinen sivuillamme julkaistu vierailijamme kirjoittama modausartikkeli. Jos sinulla on hyvä idea artikkeliin tai olet jo kirjoittanut sellaisen valmiiksi, ehdota sitä meille julkaistavaksi MetkuModsissa. Olemme aina valmiit kuulemaan ehdotuksesi.

Kysymyksiä, kommentteja? Vieraile MetkuModsin forumilla.

Aikaisemmat, aiheeseen liittyvät artikkelit Metkussa:

Modit:
 - Project Spire
 - ShinyShuttle
 - Epia Sphere


Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy