MetkuMods

AMD HD 6850 & HD 6870

Päivitettyä pelitehoa AMD:lta

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 29.11.2010
Päivitetty: 07.12.2010
Valmistaja: AMD
Tuoteryhmä: Näytönohjaimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

ATI julkaisi ensimmäiset DirectX11-näytönohjaimensa hieman vajaa vuosi sitten ja nyt mallistoon on tuloillaan seuraava päivitys. AMD:n HD6-sarjan korteista on pyörinyt huhuja jo pidemmän aikaa, mutta nyt pitkä odotus on viimein ohi ja ensimmäiset mallit, HD6850 ja HD6870, on julkaistu. Uutukaiset saapuivat myös meidän testattavaksemme, joten eiköhän oteta selvää millaiset kortit on kyseessä.

 

Radeon HD68xx -sarja

 

AMD HD 6850 & HD 6870 - Päivitettyä pelitehoa AMD:lta
 

Nämä malliston ensimmäiset mallit edustavat AMD:n näytönohjainten ylempää keskiluokkaa. Uusien korttien myötä nimeämislogiikka muuttui hieman ja nyt julkaistu HD6870 on HD5870:n sijasta HD5850:n seuraaja. Tälle muutokselle on syynsä, mutta kuluttajissa mallimerkintöjen muutos aiheuttaa lähinnä hämmennystä. Malliston päivittäminen siis aloitettiin puolivälin tienoilta, mutta vielä tämän vuoden puolella AMD:n on määrä julkaista myös HD69**-sarjan tehokortit. Näiden tulevien korttien nimistä tai suorituskyvystä ei kuitenkaan ole vielä varmaa tietoa.

Arvosteluun saapuneet kortit tulivat suoraan AMD:ltä, joten mukana ei tullut retail-pakkausta tai mitään bundlea. Molemmat kortit näyttävät kokolailla samalta, mutta kortteja hypistellessä HD6870 on selvästi painavampi.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy